Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami megoldás erre?
Olyan magányos vagyok :( Pedig azt mondják szép lány vagyok.Ti mit csináltok hétvégén?
A párotokkal lesztek? Mit mindenki más csak én nem? Soha nem lesz senkim? Mit tegyek adjatok tanácsokat!
Köszönöm a válaszokat! :)
F/17 ne drogozz! ismerkedj ;)
Túl normális? Hehe. Ez a két szó nem fér meg egymás mellett.
Mellesleg, ha te normálisnak tartod magad, az nem jelent semmit. Az őrültek is annak tartják magukat.
:)
hasonló az én helyzetem is (rengeteg bókot kapok, még tanároktól is, ami mondjuk annyira nem jó, no mind1 ...stb) :) talán én tényleg túl válogatós vagyok, mert elég sok a jelentkező, de valahogy bennük semmi nem fog meg, akiben meg igen, nah az nem jelentkező :P .... ciki, de majd csak eljön a mi időnk is. Amúgy nekem hétvégén sokat kell tanulnom ... :(
18L
hogy ismerkedsz úgy ha semmi tapasztalat és nem vagy vmi nagymenő? sehogy...
de persze még előbb próbálkozok majd neten, ez a drog csak a végső szükség lesz hogy felturbózzam magam:P
F17
Köszönöm a válaszokat! :)
Ha gondolod dobj meg egy privivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!