Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami megoldás erre?
Olyan magányos vagyok :( Pedig azt mondják szép lány vagyok.Ti mit csináltok hétvégén?
A párotokkal lesztek? Mit mindenki más csak én nem? Soha nem lesz senkim? Mit tegyek adjatok tanácsokat!
Mivel nem nagyon ismerünk, nehéz lenne (és nem is lenne jogos) ítélkezni fölötted. De talán van valami, ami miatt nem kedvelnek: Pl.: nagy a szád, hülyeségeket csinálsz, vagy igazából nyüzsögnek körülötted a srácok és csak te vagy válogatós.
Tanács? Tanács: Legyél tisztességes, erkölcsös, ápolt, tiszta, rendes és menj oda srácokhoz, beszélgess. (De ne legyél plázapí). A srácok a píket nem használják sok mindenre, viszont a rendesekkel jól el lehet lenni.
20:03
17/F
Legalább nem vagyunk egyedül... :D
én is az vagyok, és itt még nagyon sokan. egy biztos, nem szabad görcsösen akarni, keresni valakit, a nagy szerelmet. majd jön ha akar, vagy ha kell. járj nyitott szemmel és érezd jól magad.
de a konkrét válasz a kérdésre. személy szerint itthon fogok pihenni, netezek, filmet nézek és lábazok egyet holnap. eléggé lefáradtam a héten, nincs is kedvem menni sehová. nálam ez már a megszokott rutin. ha lenne barátnőm akkor nyilván vele tölteném, de így sem rossz.
23f
jah nem vagyunk egyedül...
majd bedrogozok hátha úgy nyitottabb leszek, mit veszíthetek? semmit... sz@r az élet így egyedül
(másik)F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!