Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj az h 16 évesen engem még nem érdekel a csajozás meg iesmi?
Jó látom ha egy csaj tök jól néz ki meg ienek meg tetszik csak még nem érdekel ez az egész h most barátnőm legyen stb... ez nagy baj? Mert faterom mindig ezzel piszkál h mikor lesz már bnőm de én nem akarok! Meg van pár haverom is akinek csak a csajokon zsong az agya most akk nem vok normális vagy mi?
16/F
Lehet csak későérő fajta vagy de lehet hogy aszexuális.
Ha aszexuális lennél, nem érdekelne, hogy jól néz-e ki egy csaj, vagy sem. Viszont írtad, hogy látod, ha egy csaj jól néz ki, meg tetszik csak még nem érdekel.
Szóval nem lehetsz aszexuális.
Csak türelmes.
Ha aszexuális lennél, akkor nem zavarna, hogy aszexuális vagy. Értelemszerűen. :D
Amúgy meg későn érsz. Vagy csak szimplán túl igényes vagy, és még nem találtál olyat, aki megmozgat. Ez bizonyos szempontokból jó, másokból rossz.
Hat ha nm a b***** tarsadalmat fogod szaporitani
akkor nem gond
[xentem a faterod is ettol fel] : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!