Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy missziós mormon fiúba lettem szerelmes, hogy van ez?
:( Hiába,ő az ideális pasi nekem....
Igazából egy egész világ áll közöttünk,az Atlanti óceán és a nézetünk a világról,én nem vagyok mormon...:( úgy szégyenlem!!!
Van így még valaki?
Reménytelen szerelem....
Nem látom be, miért lenne eleve reménytelen. Ez csak attól függ, hogy a szimpátia kölcsönös-e.
A mormonoknál már 1890 óta nincs többnejűség, viszont továbbra is nagyon családcentrikus, barátságos közösség.
A mormon misszionáriusok másfél-két évig szolgálnak és persze ez alatt valóban nem randizhatnak, de a misszió befejezése után nagyon is. Több olyan volt elder ismerősöm van akik boldog házasságban élnek (itt vagy otthon) magyar feleségükkel. A szerelemhez néha türelem és kitartás is kell.
Jesszus,én is voltam így.
2009-ben megismertem egy mormon fiút,aki azóta sem megy ki a fejemből.Úgy belezúgtam,mint senkibe még.Egyszerűen szívdöglesztően nézett ki,és az egész stílusa,modora,viselkedése nagyon megkapó volt.Nincs nő,aki ezekre a "szent" fiúkra ne így reagálna..van bennük valami izgató,tényleg. :)
Szerintem sem reménytelen,mert én is kaptam visszajelzéseket az én választottamtól,amik nem feltétlenül voltak összhangban a vallásával..:).Ne érts félre,nem történt köztünk semmi olyan,de kőkeményen flörtöltünk ahányszor csak megláttuk egymást.Szerintem csak ez a misszió volt a válaszfal közöttünk..
Sajnálom,máig. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!