Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a 20-25 közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a 20-25 közötti korosztályban a legnehezebb esetek a nők?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a saját tapasztalataitokra. Nekem eddig sajnos ezek a tapasztalataim. De miért van ez? Talán valahol le van írva, hogy "ha ennyi idős nő vagy, akkor már muszáj elviselhetetlennek lenned?

Mindenki válasza érdekelne, kort és nemet is írjatok!

2011. febr. 17. 13:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
még annyit, hogy sok helyen semmire nem megy azzal, egy nő ha csinos,ok fontos, hogy ne úgy nézzen ki az ember, mint a kukában ébredt, de attól hogy kipakolja a mellét és miniszoknyát vesz, hogy elérjen valamit, majd később rájön, ahogy idősödik veszít a bájából, és nem fognak a dolgok összejönni,van akinek összejön van akinek, nem speciel jobban szeretem a tudásom miatta elérni a céljaimat, még akkor is ha esetleg befolyásolja őket,hogy hogyan nézek ki
2011. febr. 17. 16:18
 12/24 anonim ***** válasza:
én is egyet értek veled, de amit mondtam az átlagra tökéletesen igaz. lehet, hogy nem tartozol bele, attól még így van.
2011. febr. 17. 16:52
 13/24 anonim ***** válasza:
54%

Tipikus:

"Milyen szavatossága jár le egy nőnek 30 évesen? elkezd bűzleni? Teli lesz ránccal?

Komolyan nem értem ezt az egészet. az egyik kérdés még a 30-as nőket dicséri a 20-asokat szídja, most meg fordítva.

Az meg ha egy lány gazdag pasit akar magának az ő baja, vagy kap, vagy sem. Az biztos, hogy ha egy pasi gazdag, és a nőt csak kihasználja, az a pasi bűne nem a nőé.

És itt is arra lyukadunk ki, hogy mindig a pasi jár jól. Zsíros állás, mások kihasználása, a nőnek ebből semmi jó nem jön ki. Miért jó ez?

A nőknek kellene zsíros állás! És akkor nem kellene gazdag pasi:D"

A nő aki kifejezetten GAZDAG pasit akar, az a bűnös! Ezt úgy hívják hogy parazita!

Hogy a 30-as nőnek lejár a szavatossága, azalatt azt értsd hogy elkezd öregedni. Már nem a legszebb, nem a legfiatalabb, és mivel a külseje volt kb. az egyetlen pozitív tulajdonsága, így neki vége! Az eddigi módosabb udvarlóinak ugyanis csak a legszebbek felelnek meg.

Egészen eddig mindent a külsejével ért el, ezután annak búcsút inthet. Ezt értsd azalatt hogy lejár a szavatossága!

Méghogy mindig a pasi jár jól! Mindig a GAZDAG pasi jár jól! Ez itt a baj.

A nőknek kellene zsíros állás? Ahhoz előbb DOLGOZNI kellene! Fiatalkorotokban TANULNI, nem mások pénzén bulizni látástól vakulásig! Nem marketing vagy egyéb kamuszakot végezni 6 év alatt, mondván hogy azalatt majd találok egy gazdag férjet! (már amelyik egyáltalán tanul) Ha zsíros állást akarsz akkor DOLGOZZ MEG ÉRTE! Senki nem vesz fel téged sehova csak azért mert p1nád van, kivéve ha az igazgató irodai szopógépet keres...

(és meg ne halljak ilyen ökörségeket hogy "a nő ugyanazért a munkáért kevesebb fizut kap blablabla", EZ BAROMSÁG! Nézd csak meg a bérpapírodat, annyit kapsz mint a férfiak, feltéve hogy ugyanannyit dolgozol ugyanabban a munkakörben. Mellesleg ti -akik sokkal tovább éltek- miért mehettek előbb nyugdíjba? EZ az igazságtalan! Emeljük meg a női korhatárt 10 évvel minimum! Emancipáljuk végre a férfiakat!)

2011. febr. 17. 17:48
 14/24 A kérdező kommentje:

Hagyd ezt a zsíros állást! Ma már egyre több nő dolgozik vezető pozícióban is!

Egyébként nem farok kérdése( max. akkor, ha a felvétel ügyében egy öregecske nő dönt :)) ), hanem ismerettségé.

Hogy csak egy egészen apró példát mondjak: a húgomékat ingyen vitték el sárkányrepülőzni, ha én akarnék, akkor súlyos ezreket kellene fizetnem érte.

2011. febr. 17. 17:54
 15/24 anonim ***** válasza:

17:48, 64%

Most tekintsünk el a gazdag pasis nőktől.

Csak hogy tudd, a nő 25 év felett öregszik, de a férfi is! Miért, szerinted egy férfi nem öregszik?

Annyi az előnye a pasiknak, hogy ők tudnak gyereket csinálni 40 évesen is vagy afelett, míg egy nőnek max. 40 éves koráig ajánlott a teherbe esés.

Ennyi. Nem öregszik előbb. Sok nő azért annyira lestrapált mert ki van használva. Használják a munkahelyen, csicska cseléd otthon. így én is megöregednék gyorsan. Nézd meg a színésznőket. Pl. Sandra Bullock állítom hogy smink nélkül is csak 30-nak néz ki. Nyilván nem is volt leharcolt, kiáradt elhanyagolt feleség... Ennyit erről.

Mennyi rusnya férjet látok hasonló korú csinos feleséggel!

Egy 30-as nő pont hogy akkor éli a fénykorát! Te miről beszélsz? A 30-as pasik kezdenek kopaszodni, hasasodni, őszülni. Miért is annyira jó pasik? Mert sok pénzük van?

A tanulásról meg:

Mindenki nem lehet orvos, ügyvéd. Amúgy meg több nő van már ezeken a területeken is.

Az egyetemisták 60%-a nő. Szakmunkással nem sokat ér egy nő, mert a "női munkákból" nem lehet megélni. Pl. ápoló, varrónő, takarítónő kap ha 60 ezret, ha kiszakad a bele, akkor is. Erről nem a nők tehetnek.

Egy villanyszerelő, ács, de még egy segédmunkás is sokkal jobban keres. A férfiasnak mondott szakmákat jobban fizetik. Pl. mérnök, informatikus. Nem lehet mindenki vállalkozó vagy mérnök értsd már meg. Kell marketinges és tanár is.

Régebben nem nem használgatták "párkapcsolatokban" a lányokat a 20-as éveikben, hanem a 25-29 éves fiúk elvették feleségül a 20-26 éves leányokat. Nem használgatták őket, mert húzták az agyukat 5 10évig.

A lányok miért "ketyegnek" 30 évesen?

Olvasd el mennyi 22-26 éves lány akar házasságot, családot a hasonló korú párjától (családi kapcsolatok-esküvő, eljegyzés témakörben!) De a pasik élni akarnak...és telik az idő.

Tönkremegy a kapcsolat, vagy kihűl, ott a nő 27-32 évesen, és persze h akarna gyereket. Ekkor jönnek a 30-as 40-es pasik.

Persze hogy sipákolnak, ha egyszer elpazarolták méltatlan pasikra az idejüket.

Amúgy ez az "idő" csak a fogamzóképesség miatt van.

Az a nő, aki nem akar gyereket az úgy "öregszik", vagy még úgy sem, mint egy pasi.

A nőknek talán 20%-a akar gazdag pasit. Talán. De lehet h sokat mondtam. A legtöbb inkább normálisat akarna ha lenne.

2011. febr. 17. 19:18
 16/24 anonim ***** válasza:

17:48

"Hogy a 30-as nőnek lejár a szavatossága, azalatt azt értsd hogy elkezd öregedni. Már nem a legszebb, nem a legfiatalabb, és mivel a külseje volt kb. az egyetlen pozitív tulajdonsága, így neki vége! "

1. a férfi is öregedik.

2. remélem ezt csak a plázacicusokra gondoltad.

Azért furcsa lenne, ha egy nőnek csak a külseje lenne az egyetlen pozitív tulajdonsága...

2011. febr. 17. 19:20
 17/24 A kérdező kommentje:

A" legtöbb normálisat akarna, ha lehet."

Egy bizonyos koron és csalódáson túl talán igen. Azt azonban nem tagadhatod, hogy egy gazdag és főleg egy nagyon gazdag férfi elképesztően erős hatást gyakorol egy nőre.

2011. febr. 17. 19:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Lehetséges, nekem nem volt és nem is akartam soha, mert én nem vagyok gazdag. Az, hogy egy nő csalódik előfordul, és ez nem a nő hibája. Az hogy valaki átverte, vagy mást mutatott a pasi, amilyen valójában, arról nem tehet. Van aki tanul ebből, van aki nem.

Amúgy nem kell ehhez gazdagnak lenni, h valakiben csalódni lehessen.

2011. febr. 17. 19:29
 19/24 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzátennék, h annyira sok gazdag pasi nincs azért:D

Szóval főképpen "simagöröngyösi" csávókban csalódtak!

2011. febr. 17. 19:31
 20/24 anonim ***** válasza:

"1. a férfi is öregedik.

2. remélem ezt csak a plázacicusokra gondoltad.

Azért furcsa lenne, ha egy nőnek csak a külseje lenne az egyetlen pozitív tulajdonsága..."

1. a férfi is öregedik, de számotokra ez nem probléma.

2. sajnos legtöbben ilyenek vagytok, a kivételek 60 négyzetméteren elférnek, országos szinten. Nekem sem tetszik, de ez van. Tudod, aki rájön hogy cicivel minden ajtó nyitva áll, az nem is fog mással próbálkozni, ergo nem lesz sem tudása, sem gerince, semmi, hiszen soha nem volt rá szüksége.

2011. febr. 17. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!