Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám tönkretenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám tönkretenni egy pasas életét? Tippeket pls!

Figyelt kérdés

Jó most biztosan betegnek néztek, de szeretem a bosszút...xd Kissebb-nagyobb szívatási ötleteket szeretnék, amelyekről vagy nem bukok le, vagy én csinálom de nem tűnök tőle nevetségesnek.

Köszi előre is ^^

Egy lány.

2011. febr. 16. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Hát nekem nem lenne bátorságom így lejáratni magam még anonimba se XD jééézusom :D na ez a kérdés ütött.. xDD egyébként ha beszélsz vele vagy vmi hasonló azzal már tönkreteszed az életét.. xD és a te életed is aminek igazából nagyon örülök XD
2011. febr. 16. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Kenjél fogkrémet a kilincsre. Durvábbat nem tudok.
2011. febr. 16. 19:52
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

De most komolyan, milyen válaszokat vártál??

Hogy itt fogun sajnálni, meg adni a tök jó kis tippeket, hogy hogyan keserítsd meg egy másik ember életét???

Azt hiszed, ettől tök jó fej leszel, vagy tényleg ennyire nyomorult vagy?? A korodat írd már le légyszí, hagy röhögjünk még egyet xD Bár inkább kétségbe vagyok esve...

No de, mindenkinek van rossz napja...Dühös vagy biztos, mert ennyire hülye nem lehetsz... Próbáld meg elfelejteni őt és próbálj meg új életet kezdeni, tanulni a hibáidból. Mert te is hibás voltál, válald a felelőséget!

2011. febr. 16. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
kend be erősPistával a nunudat , aztán vedd rá , hogy kinyaljon vagy +baSSon :D
2011. febr. 16. 20:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: És szerinted az neki nem fájna? Mármint a csajnak?

Amúgy én sem értettem ezt soha, manapság középiskolákban divat ez, hogy ott szívatjuk a másikat, ahol csak lehet. Mire jó ez? Jót röhögni? Mit szólnának, ha velük ugyanazt csinálnák? K_rva jó érzés lehet a szenvedő félnek.

De ezt csak megemlítettem.

2011. febr. 16. 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Minek kérsz tippet? A nők ehhez ösztönösen értenek:)
2011. febr. 16. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:

borsóFőőőőzelék !:D

(erős pistás vagyok )

az engem hol érdekel , hogy neki fog - e fájni ??? ő akar bosszút állni, és ha már neki így neten kell embereket molesztálni, azzal , hogy hogyan csinálja ,mert ő ilyen nyomi , hogy ennyi esze sincs , akkor pláne megérdemli, hogy neki is rossz legyen :D

2011. febr. 17. 09:42
 18/20 anonim ***** válasza:
juj kinzo-nak nagyon igaza van :S .. :/
2011. febr. 17. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Hey, Erős Pista!

Végül is igazad van. ;)

Amúgy kóstoltad már a borsófőzeléket erős pistával? XD

2011. febr. 17. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Hejj Borsófőzelék ! :D:D

úgy még nem o_O az erős pistát én a babletykóhoz szoktam lőni a borsóFőzeléket csibefasírtal :)

2011. febr. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!