Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lehet, hogy a legendás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet, hogy a legendás női önuralom csak mítosz?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam már az általános véleményt, hogy a szexet megelőzően a férfi az, aki nem képes uralni magát, míg a nő igen. Ezt érdekesnek találtam, mert többször is megtörtént már velem a következő:

Együtt jártam a lánnyal, még nem történt meg a szex köztünk, de már célozgattam rá, ennek ellenére ő ellenállt. Amikor kettesben maradtunk, elkezdtem nyomulni.

Bár tiltakozott, megígértem neki, hogy semmit nem veszek le róla, de cserébe engedje, hogy kényeztessem! Ebbe belement én pedig szép sorban végigjártam az előtte olvasott, idegvégződésekkel teli helyeket és semmit nem siettettem, szépen, aprólékosan és kitartóan csináltam. Eközben "véletlenül" lent össze-összeértünk ruhán keresztül, "készültségi állapotban", majd utána már folyamatosan, de betartottam, amit ígértem, azaz textil fent. Egy idő után már azt vettem észre, hogy szaporábban kezdi venni a levegőt és már "valahol máshol jár", miközben én tökéletesen tisztában voltam vele, hogy mit csinálok és bár nem esett volna jól, akármikor le tudtam volna állni. Ő azonban már nem, de nem is akart és egyszercsak megtörtént, amit előtte még elutasított, azaz "azt" akarta, én pedig eleget tettem a kérésének. :))

Ti is tapasztaltatok már hasonlót? :))

2011. febr. 16. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon szépen megfogalmaztad, mintha csak én írtam volna a kérdést :) Igen, velem is előfordult már nem is egyszer ilyen szitu! Egy-két hónapja egy évfolyamtárs csajszi jött fel hozzám, hogy segíthetnék a szakdolgozatában, de azt tudni kell, hogy még évekkel ezelőtt volt köztünk egy lájtos szexkapcsolat, de per pillanat neki van valami barátfélesége. A lényeg, hogy a nagy szakdolgozás közben elkezdtem óvatosan simogatni, ő erre feltűnően hozzámsímult, majd a nyakát és a fülcimpáit csókolgatva láttam, ahogy kipirul, és néhány minimális ellenállását leküzdve a végén már rólam kezdte el lerángatni a ruhát. Majd amikor én kezdtem el befékezni, hogy hát neked pasid van, akkor annyira mérges lett, hogy kb ennyit mondott: "ha már így felizgattál, most már nem teheted meg, hogy nem dugsz meg!". Csak lestem, mint rozi a moziban, és persze a tettek mezejére léptem! ;-)

2011. febr. 16. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:

kovacssrac

Mindig bírom a hozzászólásaidat! Ment a felfelé hüvelykujj! :)

2011. febr. 16. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Köszi :)

Amúgy volt nemrég egy kérdés, hogy a lányok 80%-a valójában burkoltan perverz-e, és a két kérdéskör gondolati hátterét tekintve erős párhuzamot látok köztük. Tehát szerintem is nagyon sok lányban benne van ha nem is a perverz, de mindenképpen a vadabb szexualitás, viszont ezt csak olyan ember előtt és csak annyi idő után merik megmutatni, akiben nagyon megbíznak. Illetve számít a családi háttér. Egyértelmű meglátásom, hogy az a lány, akinél a családban gondok vannak, mondjuk apuka k*rvázik, vagy nem nyúl az anyjához, sokat veszekednek, az sokkal könnyebben lesz kapható akár a vad szexre is, mint az, akit otthon a meleg családi ölelés fogad!

Én amúgy nagyon rossz ill. sikertelen vagyok "hideg" ismerkedésben, ezért is d*gok több exemet is viszonylag rendszeresen és kevés "friss húst", de ha valaki jobban megismer, mondjuk munkakapcsolat által, vagy az egyetemen egy-egy előadáson sokszor egymás mellett ültünk, akkor azokkal általában már könnyebb irányba állni a szex fele.

2011. febr. 16. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy jó kérdés. Eddig azt tapasztaltam, hogy őket is be lehet vadítani. Meg ha azt mondja hogy nem, attól még lehet hogy fél óra múlva már ágyba tudod vinni. És nem kell hogy feltétlen könnyű vérű nőcske legyen. Amúgy a válaszoló meg a kérdező stílusa nagyon szimpatikus. :)
2011. febr. 16. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, kedves utolsó! :)

Egyébként szeretném elmondani neked, hogy bár én és kovacssrac is szánt szándékkal tettük, amit tettünk, de ettől függetlenül nagyon szeretjük és tiszteljük a női nemet.

kovacssrac

Még annyit szerettem volna elmondani, hogy mesteri volt a "visszalépésed", ez volt a hab a tortán. Ha egy végsőkig feltüzelt nőtől visszalép az ember, akkor indítja be igazán. Nem véletlen, hogy a "Mi kell a nőnek?"-be is belerakták. :)

2011. febr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!