Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti lenyelitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti lenyelitek a spermát, és milyennek találjátok az ízét?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 12:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom én voltam már lánnyal is és hát mostmár a párommal és őszintén szólva a lányoknak tényleg jobb ize van még ha furcsán is hangzik :) De ennek ellenére én a páromnak lenyelem, bár az izét nem szeretem, de mivel látom, hogy neki nagyon tetszik a dolog ezért nem zavar:)
2009. febr. 12. 14:21
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
Lenyelem és nem jó ízű. De nem szokott hányingerem lenni.
2009. febr. 12. 15:04
 13/21 anonim válasza:
77%

Férfi vagyok, és igazából ez a lenyelés téma csak azért érdekes, mert nekem az összes barátnőm lenyelte, én kérdeztem, hogy milyen, válasz kóstoljam meg. hát én megtettem, sztem abszolút nem vészes. Egy nő, aki túl sok tejsavat termel,(nem biztos, hogy ez a helyes megfogalmazása) hát akkor már inkább sperma, mint az.

Szóval hölgyeim, előre is elnézést, de semmi sem kötelező, mégis korrektebb a viszonzás, mint a zsebkendőbe törölgetés. Tőlem egyik sem kérdezte, hogy nem baj, hogy hüvelyváladékot nyelsz, mikor kinyalsz? Sem egy kedves szó, semmi. Nektek természetes, nekünk miért ne lenne az.

Dont hate me, ladies

2009. febr. 12. 15:30
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Előző hozzászólónak: puncinak tényleg jobb az íze. Legalábbis mikor lenyalom a párom ujjáról, péniszéről, szájáról a nedvet, mérföldekkel kellemesebb íze van, mint a spermának :P Erről nem tehet senki. Ha egy lánynak hányingere van az ízétől/szagától, akkor nem nyeli le, nem engedi a szájába. És ezért nem megszólandó. Nekem semmi bajom vele, lenyelem, meg minden :) Nem vagyok finnyás, bár tényleg nem a legfinomabb és ezt a barátom is tudja, mert ő utálja az ízét, mikor utána megcsókol. Meg a szagát is. Viszont az én nedvemet imádja. Állítólag :P
2009. febr. 12. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom. Nem undorító, de azért nem is finom:D Én mondjuk mindig lenyelem, mert szerintem nagyon gáz, hogy elkezdesz egy zsepibe köpködni. Meg tudom, hogy a barátomnak ezzel örömet okozok:) És ez mindennél többet ér;)
2009. febr. 12. 16:07
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Hmmm, sokan azt mondtátok, h a puncinak jobb íze van... hát sztem nagyon nem!! mondjuk amikor a párom egyszer mondta, h kostóljam meg, megtettem, de soha többet! sokkal inkább nyelem le a spermáját minthogy még1x érezzel a "magam" ízét...
2009. febr. 12. 16:09
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Sosem értettem mi benne a rossz. :) Én kimondottam szeretem, és utálnám ha zsepibe kéne köpködnöm. :D Amúgymeg ha valaki annyira nagyon utálja, akkor engedje hogy rögtön a torkába menjen, akkor egyáltalán nem lehet érezni az ízét. :)
2009. febr. 12. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Jajj megint tömeghisztéria... xD
2009. febr. 12. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte megiszol 1 liter ananászlevet akkor édes lesz!Dohnyosoknak,húsevőknek keserű!Az előváladék sós,ugyanolyan mint a nőé!Mivel a nőnek nincs végtermék (tisztelet a G pontosoknak),a végtermék szaga mindig halszagú,még nem próbáltam az ízét,majd egyszer.
2009. febr. 13. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha megkostolod megtudod!:D
2009. febr. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!