Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, ha egy lánnyal nem tudtok olyan dolgokról beszélgetni, mint pl. a foci, az autók, f1, szóval fiús dolgokról?
Egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz,komolyan annyira semmit nem tudok róluk,h a tudásom kb. -1...
Azt sem tudom,mi az a szöglet, vagy pol pozíció.Szóval nagyon rossz,ha valaki ennyire nem ért az ilyen dolgokhoz?Mert azt tapasztaltam,hogy azok lányok,akik értenek a fiús dolgokhoz,sokkal "kelendőbbek".
szöglet az ha a labda a kapu mögé kerül és a védekező csapat játékosa ért utoljára bele, ilyenkor sarokrugás azaz szöglet következik amelyet a támadó csapat játékosa végez el a szögletet elvégző játékos nem érhet bele 2x egymásután a labdába, na látod mostmár tudsz miről beszlgetni a fiúkkal.
18 F
Én tuti nem a barátnőmmel beszélem meg hogy :
-szíja cica halottad h ebbe az évbe az f1-be a pirelli lesz a gumiszállító, és képzeld megerősítették az első gumik falát....és nem fogom azzal a témával fojtatni, hogy júj képzeld kijött az intel legújabb procija...
kommunikáció egyik lényeges alapja, hogy közös ismeretek alapján jöjjön létre a kapcsolat...azaz a párodnak tudnia kéne, hogy te nem értesz ezekhez és nem is érdekel, ergó ezt nem veled kéne megbeszélnie
Az említett lányok nem ezért kelednőbbek. Szimplán csak sokkal könnyebben mozognak az ellenkező nem társaságában és nem igyekeznek mindenféle Nat.Geo.s megfigyeléseket végezni rajtuk, hogy elemezzék a "faj" viselkedését. Ezért találnak az ilyen lányok könnyebben pasit maguknak.
Ettől még nem ezekről mennek a beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!