Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikat taszítja a sok anyajegy egy nő testén?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon sok van. Vannak köztük nagyok is, és annyira zavarnak... 20 éves vagyok és nem mertem lefeküdni egyik barátommal sem emiatt. A kapcsolatnak pedig vége lett, mert nem bírt tovább várni rám.2011. febr. 14. 12:30
11/12 anonim válasza:
Igen, több, mint 3000. Van ami csak halvány szeplő, van ami fél centi átmérőjű, de szerencsére az a legnagyobb, és az pont szexi helyen van ;) Nem tudom pontosan, hogy hogyan halt bele. Évekkel ezelőtt történt, és én azt hallottam, hogy kaparás közben elkapott valami fertőzést, ami a vérébe került, később derült ki, és ez lett a veszte. De hangsúlyozom: csak így hallottam, és évekkel ezelőtt volt, szóval egyáltalán nem biztos info!
12/12 anonim válasza:
nemtom, attol függ hol van igazábol :) engem nem taszít amennyi barátnőmön van, de nincs túl sok szerintem.
nekem meg a fenekemen van egy, hehehe. az a szar benne hogy ha rosszul ülök akk pont ráülök és akk rohadtul szúr, na az nem jó... :D de ez már más téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!