Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért vagytok oda a valentin napért?
Minek akkor szülinap?:)
Tudod természetes, hogy minden nap megbecsülöd a párod, de fontos, hogy legyen egy-egy különleges alkalom (pl. évforduló), amikor valami mást csináltok. Amikor csak egymásra koncentráltok, csak a másikkal törődtök. Nem az ajándékról szól az egész, hanem egy olyan napról, ami fontos az olyan pároknak, akik nem tudnak mindig egymással lenni.
Amúgy nekem se fontos a Valentin nap, de azért egy kis dolognak örülök (nem kell ennek ajándéknak lennei, lehet egy szerelmeslevél, üzenet vagy egy nap, mikor ő főz)
Nekem is inkább az ordenáré szivecskés szarokkal van bajom, meg az ilyen ömlengéstől, meg cukimuki apróságoktól. Fujj.
Ünnepnapnak meg hát.... szerintem tök fölösleges. Majmolás.28/L
Én is utálom, meg a párom is. Kivagyok az édibédi vörös cuccoktól kisördögöktől, szivecskéspárnától...
komolyan már a vörös rózsa is lassan giccsnek számit (pedig amúgy a kedvenc virágom...)
a valentin nap egy nyugatról átvett szokás, aminek semmi lényege. Ha szeretem a páromat minden nap szeretem, és az év bármely napján meglephetem egy csokival, üveg borral, bármivel...:) Nem kell ahhoz Valentin nap. Amúgy ha szeretjük egymást az évben minden nap Valentin nap (ha nem is minden, de minden második, biztos:P)
Amúgy nincs bajom azzal aki ünnepel, egészségükre:D
Az igazán szerelmeseknél, minden nap Valentin Nap!!
Ez az egész marketing, mert valaki kitalálta, hogy 14.-én valentin nap legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!