Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megőrültem volna?
Az a helyzet, hogy szerelmes lettem Jaden Smith-be! Megnéztem a Karatekölyköt (abban főszereplő)és egyszerűen nem tudom elfelejteni! Állandóan róla keresek híreket, cikkeket, képeket, rajongói oldalakat. Tudom, hogy még csak 12 éves, és én 13 vagyok, de akkor is... Nagyon szeretem! Mit tegyek? Megőrülök!
13/L
Légyszi a Shrekket ne nézd meg ezek után azt is el tudom képzelni hogy beleszeretsz a szamárba!
Mert az olyan cuki!
:D
Utolsó: ez nem volt vicces!
Utolsó előtti: a külsejét leszámítva nagyon tetszik benne az, ahohy az interjúkban válaszol, hogy vicces. Tetszik ahogy beszél, ahogy megy meg minden. Tetszik, ahogy rappel a Never say never-ben, tetszik, ahogy színészkedik, imádom a mozgását és a mozdulatait. Ez már sokkal több, mint szimpátia. Ha járhatnék vele... Nem érdekelne az se ha utálna érte az egész világ.
Tényleg meghülyültem :S
Imádom még benne azt ahogy felültözik, ahogy veszi a levegőt, azt ahogy fellép a színpadon. Imádom a szemüvegeit. Imádom, hogy magabiztos. Egyszerűen valami miatt kitűnik nekem a tömegből. Valami különleges van benne, amit nem tudok szavakba önteni.
És a külseje is nagyon nagyon tetszik ♥ Olyan cuki az arca, imádom, hogy olyan széles az orra meg a szája, és megveszek a sötété bőréért :))))
Nem csak annyi, hogy jó a mozgása, hanem ahogy Ő mozog, olyanból nincs másik, se hasonló. Mindíg is szerettem a feketebőrű fiúkat, és megjelent Ő. Ilyet itt nem találok. És már annyira belemerültem ebbe az álomba, hogy másra nem is tudok gondolni :'( Így vagyok Rihannával is, imádom. Mindíg arra gondolok, hogy találkozok vele, és annyira jó, hogy ez nem csak álom marad, mert van jegyem a bp-i koncertjére, és emiatt gondolom azt, hogy Jade-del is fogok tudni valamikor találkozni. Annyira jó lenne.
Amúgy ezt a kérdést a gyerekvállalás, nevelés - kamaszok témakörbe írtam, csak valahogy átkerült ide. Velem egykorúak véleménye is érdekelne. Légyszi írjatok kort is.
Igen vannak itt is színesbőrűek!
Mit szólnál példáúl Pákóhoz?
(Tudom, ez sem volt vicces!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!