Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, megőrültem? Mostanában egy régi ismerősömmel egyre többet írogatunk egymásnak, és hát vannak, bizonyos jelek, melyből süt a kacérkodás.
Figyelt kérdés
Nem mindíg, de sokszor. Kapcsolatban élek, már 4 éve, és nagyon szeretem a párom. Mostanában viszont sokszor gondolok az ismerősre, és ezt nemtudom magamtól mire vélni. Tetszik, vagy csak a kíváncsiság? Vagy mi van velem? Vonzz a szex gondolata, de szinte csak az. Ismétlem, szeretem a párom!
Nem kérek ledurrogásokat, nem egy kis csitri vagyok, csak, ha valakinek van ötlete, hogy mit csináljak, vagy volt hasonló helyzetben, hogy oldotta meg.
2009. márc. 25. 12:10
1/6 anonim válasza:
Előfordul, hogy az embernek megfordul ez-az a fejében, nekem is, mert nem vagyunk szentek. De ez nem azt jelenti, hogy meg is tesszük. Ha szereted a párod, akkor biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, és ez a kísértés is elmúlik.
2/6 anonim válasza:
Szerintem befásult egy kicsit a kapcsolatod a mostani barátoddal, persze attól még szeretheted. Élvezed most ezt az "újdonságot" a régi ismerőssel, de ha nem szünteted meg ezt a kacérkodást könnyen az ágyban találhatjátok magatokat. Szerintem szüneteltesd egy ideig az irogatást ezzel az ismerőssel. Persze csak, ha fontosabb a régi barátod.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam szüneteltetni, de egyszerűen nem megy! Névnap, szülinap, köszöntések...és ez folytatódott. Nem hinném, hogy ágyban kötnénk ki, mert messze lakunk. Lehet, hogy rég a párommal vagyok, és ezért gondolok a másikra? Ez baj, vagy más is gondol más pasira?
2009. márc. 25. 12:35
4/6 anonim válasza:
persze h gondolok már srácokra! mert élete során egy nő nemcsak egy emberrel találkozik, aki számára megfelelő lenne. de ilyenkor mindig mérlegelek... ki a tökéletesebb, megértőbb, kedvesebb, kivel akarom leélni az egész életem? naná h a barátommal :) és ekkor a gondolat csírájában elfojtódik :D
5/6 anonim válasza:
Persze, más is gondol. Velem is megesett már, többnyire mikor otthon "csak úgy elvoltunk" egymás mellett és belépett valaki új, "izgalmas" személy a képbe. Aztán mérlegeltem, hogy melyik is a fontosabb, az új, aki most marha izgalmas, de egy idő után vele is megszokottá válnak a dolgok, vagy a régi, aki lehet, hogy nem tud már minden nap újat adni nekem, de számíthatok rá mindenben, és rengeteg közös élményünk van, ami összeköt.
6/6 anonim válasza:
Szakítsd meg az ismerőssel a kapcsolatot, ha nem akarod h elfajuljon a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!