Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen?
Mindig is örök kérdés marad a fiú lány barátság.
Ugyanis egy ilyen barátság sosem lesz olyan mint egy lány-lány vagy fiú fiú barátság. Én például azt csinálom többnyire ,hogy enyhe utalásokat teszek néha arra ,hogy csak barát akarok maradni illetve éreztem ezt már a másik oldalról is és ez így fenntartja az egyensúlyt. Olyan szempontból jobb egy fiú lány barátság hogy állandó a változatosság a differenciálódás miattés így nem válik túlzottan egyoldalúvá sohasem.
üdv
18/F
Férfi és nő közt nincsen barátság, mert a szex mindig közbe szól.
Ilyen világban élünk, és talán jól is van ez így...
23F
"a szex mindig közbeszól"
Attól, hogy szexuálisan vonzónak találják egymást még lehetnek barátok. Ennyi erővel lány-lány barátság sincs, mert sok lány talál más lányokat szexuálisan vonzónak. :D Nekem is van olyan fiú barátom, akinek tudom, hogy bejövök, de ettől még ugyanolyan barátok vagyunk, mintha nem jönnék be neki.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:10
annyira nem értek veled egyet attól hogy neked nincs nő barátod mert mindegyikkel csak szexelni akarsz attól még létezik az a barátság nekem szinte csak fiú barátaim vannak a lányokkal nem jövök ki jól (nem jön be ez a plázacicás, nyávogós,hisztis,pletykás stílus) szóval igenis létezik fiú-lány barátság csak meg kell találni a megfelelőket akivel érdemes barátságot kötni és nem használnak ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!