Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy hülye kérdés, de mi legyen?
Szerintem attól még,h likeolja a képed nem biztos,h bejössz neki... gondolj bele fordított esetbe.
Mondjuk jah, bökd meg!
jesszusom:D
kedves kérdező milenne,ha kiszállnál a kocka világból és nem a facebookon agyalnál,hanem ÉLŐBE csajoznál be és van szád és megkérdezed tőle ...
látod? ezért nincsen csajod ;)
ez a sok f@szbukk majom már megöl -.-
Kedves Utolsó!
Nem vagyok kocka. Nem facebookon szoktam csajozni, hanem általában élőben. Volt már barátnőm, igaz nem 27, mint az "átlagos" korombelieknek. A kérdésbe bele is írtam "Tudom hogy hülye kérdés.." nem tudom mire vélni a helyzetet. A lánnyal még élőben nem találkoztam. Az az igazság, hogy nagyon sokszor nem tudok eligazodni a lányok gondolkodásmenetén, ezért is tettem fel a kérdést. Köszönöm az eddigi válaszokat, és a továbbiakban is várom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!