Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok jó normális kapcsolatra? 23/f
Kavarás vagy egyéjszakás mindig van, de tovább sosem megy a dolog, pedig nem rajtam múlik....amint arra kerülne a sor, hogy kapcsolat, nem érdekli a nőket. Volt már kapcsolatom, de egyik sem volt hosszabb 2 hónapnál, és a legtöbben csaltak is. Ismerkedésnél is mindig 2. voltam egy másik mellett....
Mi lehet az oka mégis? Egyszerűen nem érdeklődnek a nők! És más után meg miért igen? "Villogtassam" magam vagy mi? Nem tudom elképzelni...(nem világmegváltó válaszokat várok, csak tanácsokat)
Lehet van valami benned, hogy csak "egyéjszakásnak" vesznek.
Vagy neked van rossz ízlésed, és olyan csajokat fogsz ki, akik nem túl komolyak...
De sajnos az is lehet h valamit nagyon elszúrsz.
Kedves Kérdező!
Nos, én pont az ellenkező oldalról tudok mesélni, mert nekem még egyéjszakás kaland sosem jött össze (pedig de szeretnék már egyszer végre!), 27 éves koromra.
Viszont: azok a lányok, akikkel komolyabb kapcsolatba keveredtem, egytől egyig annyira szerelmesek lettek belém, hogy szó szerint térden csúszva üvöltve sírva könyörögtek, hogy csak ne hagyjam el őket - és ez nem vicc! A titok nyitja nem tudom miben áll. Annyit tudok magamról, hogy végtelenül tisztelem a nőket, a szexuális kielégülésüket messzemenően az enyéim elé helyezem, és a legtöbb helyzetben jófiú vagyok, aki nagyon megbízható.
Az embernek mindig a szomszéd kertje zöldebb, én meg téged irigyellek a sok egyéjszakásért :)
Szóval én mindig jófiú voltam, a szexben néha kicsit rosszfiú. Ha a lány el akart menni bulizni külön, engedtem, de persze előtte egy figyelmeztető telefon nem ártott :) Soha nem csaptam féltékenységi rohamot, nálam minden a bizalom elvére épült. Túl sok okosságot nem tudok mondani, de az biztos, hogy akivel már az első randin nem volt meg az a bizonyos plusz érzés, abból sosem lett komoly kapcsolat.
jah, értem, az a gáz hogy ezeket én is így csináltam, sosem féltékenykedtem, de utólag rájöttem hogy kellett volna :/
rohadt életbe nem is tudom körülírni, nem is tudom milyen egy normális komoly kapcsolat csak a haverokét látom: tőlük megkérdezi a nőjük hogy mit szeret, mit utál, mit hallgat, mit néz nálam meg max. "mikor bulizunk? mikor d*gunk?" :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!