Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha legközelebb szájrapuszit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha legközelebb szájrapuszit ad, hogy jelezzem neki finoman, hogy szeretném, ha megcsókolna?

Figyelt kérdés

Nem "járunk". Szájrapuszit szokott adni, nem köszönésként, csak úgy... : ) (+megölel)

Hogy jelezzem neki, hogy csókoljon meg? (Úgy érzem, ő is szeretné.) De valami diszkrét módon, mert nagyon félek attól, hogy mégis elutasít. Még nem voltam még csak hasonló helyzetben se. Semmiképpen nem szeretnék én kezdeményezni, és már ezen agyalok egy ideje, hogy akkor hogy lehetne... Légyszi segítsetek! : ) Köszi! :D

L/17

2011. febr. 11. 16:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha szájrapuszit ad, nyisd ki kicsit a szád, 'bátorítsd', szerintem le fog neki esni :)
2011. febr. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!