Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés jó csajnak lenni?
Milyen érzés nagyon jó nőként élni? Hogyan élitek meg azt, hogy naponta 5x bepróbálkoznak nálatok? Zavar?
Van akit zavar a túlságosan is szép külső?
Minden érdekelne ezzel kapcsolatban, és lényegében azok válaszára lennék kíváncsi, akik ebben érintettek.
Huh! Ez nem semmi! Tényleg nem vetted magadra? Nekem nem úgy tűnik! :) Vagy te mindig ilyen ideges típus vagy? :) Nem bírod a kritikát? :) Most mit csináljak vele, ha egyszer ez a tapasztalatom?!? Ha nem ilyenek lennétek, nem így viselkednétek, akkor más sem így látna titeket. Ha te azt gondolod, hogy egy pasinak minden nő csak arra kell, akkor nagyon tévedsz. Ez nem így van. De ha valaki eleve erre kínálja magát, akkor azt miért hagyná ki? :) Erről beszélek egyfolytában, hogy nem csak az a fontos, hogy ki hogy néz ki és milyen adottságai vannak, mert lehet vki a világ legszebb nője is a leggyönyörűbb testtel, ha nem kihívó és nem úgy viselkedik, akkor az nem csak arra fog kelleni. Nem kell úgy viselkedni, hogy csak egy valami jusson eszébe a pasiknak, de ha úgy viselkedsz, akkor meg ne csodálkozz, ha ezt gondolják. Ezt ti értétek el. De te ezt meg se hallod, csak mondod a magadét. Én általánosságban írtam le a véleményemet, te pedig egyfolytában nekem szánod a szebbnél-szebb jelzőidet, hogy én ilyen meg olyan vagyok. Pedig ez az igazság, és ha te ezt nem bírod elviselni, akkor inkább te vagy a sajnálni való. De akinek meg nem inge, ne vegye magára!
Ja, itt amúgy elég kevesen írnak nick-et. De ha majd mindenki kiírja, akkor természetesen én is ki fogom írni. Bár nem értem, hogy mit árulna el ez neked? Szerintem itt nem az a fontos, hogy mi a neved, vagy inkább egy kitalált nick-ed, hanem az, hogy te mit gondolsz erről vagy arról.
Kinga!
Hagyd a fenébe, ez egy barom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!