Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a férfiakat! Hogyan szokjak le erről? Bővebben lent
Az a baj, hogy a férfiak egy részével nem tudsz mit csinálni, ilyenek maradnak, akármit is tennél (szerencsére én nem vagyok ez a típusú tahó). Az egyetlen dolog, hogy a saját hozzáállásodat megváltoztatod, és amit valaki még itt mondott: szembesülsz a saját hibáiddal, amiket másokra hárítasz és őket hibáztatod miattuk.
Hogy megváltozhat-e ez? Igen, de kitartónak kell lenned, le kell rombolnod a saját egodat és meg kell ismerned önmagadat. Ha megteszed jobb életed lesz, ha nem örökké kísérni fog ez a dolog.
Utálod a pasikat gyereket meg akarsz? Hogy is van ez?:D
Sztem az a probléma itt h a korodbeli fiúk komolytalanok, mellesleg hülyék. Ha majd mész fősulira pl, vagy tök mind1, lényeg h kikerülsz a megszokott közegből, akkor biztosan megismerkedsz majd normális pasikkal és majd változik a véleményed.
Én 38 éves vagyok, és most kezdem gyűlölni a férfiakat. Mert végtelenül egyszerűek és a faszuk vezérli őket. És egy csomó dolog számukra természetes, amiért egy nőnek pluszmunkával meg kell küzdeni. És igen, ettől az önelégülten állatias hozzáállásukkal, hogy : basznám.
A basznámmal és az állatiassággal semmi baj nincs, csak akkor van baj, ha ezen nem jutnak túl. Nem véletlenül vagyunk emberek. A legtöbb férfi egyszerű és ostoba, és azt hiszi, hogy a dolgok neki JÁRNAK, mert anyukája és a társadalom arra tanítja.
Az a férfi, aki lovagias, kedves, nem az első randin akarja a nőt, az olyan ritka, akár a fehér teve.
Tudod: a Szépség és a Szörnyeteg meséjének szimbolikus jelentősége van: a Szépség jelképezi a nőt, a Szörnyeteg pedig a férfit. (Valahol minden fiú/férfi szörnyeteg) De ha megismerkedsz a Nagy Ő-vel, és igazán szereted, az a szerelem változtatja a Szörnyeteget herceggé.
Nehogy már te legyèl a hibás! Ennek semmi köze ahhoz hogy vertèk e az anyukád vagy nem...
Az meg vègkèp h*lyeség, hogy a többi nő túl tudja magát tenni rajta, PONT HOGY NEM csak sokan nem beszèlnek róla vagy beletörődnek mert elèg nehèz túl jutni azon hogy a legtöbb gyökèr pasi azt hiszi minden az övè mindent megtehet, földbe tiporhatja a nőket is úgy is elbèzi neki mindenki mert mindenki megszokta hogy a legtöbb pasi egy bunkó f*az
Èn is találkoztam hasonló gyökèr pasikkal (nőkkel), engem is cikiztek de nem a fèrfiakat utálom hanem azokat AKIK cikiztek mivel akadnak normálisak is ezèrt elèg ha csak a normálatlan pasikat utálod
Remèlem találtál valakit aki szeret ès megbecsül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!