Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vehetnek a baratomnak valentin napra.16 eves. Ciki lenne ha egy szives parnat vennek?
csak szivecskéket ne.
főzz neki finom vacsit, aztán kedveskedj neki egész este... hogy hogyan az attól függ hány éves vagy pontosan:D
de ha úgy gondolod belefér vmi jó bor ( ha szereti), masszázs, szexi ruhák, szex... ha meg nem vagy még elég idős ilyemsihez akkor csak kaja, filmnézés, masszázs...
csinálj sütit is azt szereti a legtöbb:D
Utolsó írónak:
Tudod egy idő után már nem tud mit venni az ember lánya a párjának ha régóta együtt vannak, főleg ha a csaj már megvette a pasinak azokat a dolgokat amik hiányoztak a "készletéből" mert minden más már megvan neki. Párommal 2 éve vagyok együtt, de már most kifogytam az ötletekből.
Mindig van, ami kell...
Nekem pl simán vehetne 4 kiló proteint a bnőm, jobban örülnék neki, mint vmi glavírozott sz@rnak, vagy vennél egy koncert jegyet, vagy csak egy családi csomag kotont....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!