Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Totál szerelmes vagyok egy srácba, csak az a bökkenő, hogy van barátnője! :S Bővebben lent!
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Egy két éve megismertem egy srácot msn-en keresztül. Véletlenül vettem fel, azt sem tudtam akkor kicsoda...Aztán majdnem minden nap beszélgettünk. Olyasmiket kezdett velem megosztani, amiket soha nem gondoltam volna. Mindig tudtam hogy van barátnője, igazából majdnem hogy a négy ötödik beszélgetésnél estem bele,amikor még nem is láttam.Aztán mivel négy éve van már a barátnőjével, mindig elmondta ha vele kapcsolatban bántotta valami...Lehet nem is gondolta hogy én máshogy nézek rá.Gyakrabban találkozgattunk, általában hármasban, a barátnője is ott volt. Szóval nem nagyon tudtam soha kibontakozni a társaságukban. A nőjének fel is tünt, és írt nekem egy levelet hogy tetszik a ...? De nem válaszoltam, hazudni nem akartam neki, az igazat meg csak nem mondhattam. Mostanában nincsenek valami jóban egymással. Annyira meg tudok örülni, amikor a srácot egyedül látom a plázában, mindig azt hiszem, hogy végre szétmentek, és akár az enyém is lehet,aztán amikor én kis naív megkérdezem, hogy a barátnőd? Azt a választ várom, hogy szakítottunk stb, aztán azt kapom, hogy a barátnőivel van, és ő csak egyik haverjáért jött...Mindig összetörik a szívem. Olyan szívesen a nyakába ugranék, és csókolgatnám, de még csak azt sem tudja, hogyan érzek. Mit csináljak magammal? A kapcsolatot semmi féle képpen nem szeretném vele megszakítani...Előre is köszönöm!2011. febr. 10. 15:39
1/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de itt a gond nem a barátnője. Ha tetszenél neki, akkor már jó eséllyel véget vetett volna a nem túl jó kapcsolatának miattad. Ha szakít is a nőjével, lehet, hogy valaki tök mással jön össze és neked az nagy csapás lesz. Vagy veled vigasztalódik, aztán otthagy. Onnan tudom, hogy velem is volt ilyen, én voltam a srác és igen, utólag ennyi év távlatából szégyellem is.
2/5 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint nem tetszik neki senki a környezetéből...
Ezt vagy azért mondta, mert ott a barátnője, és van, csak nem akarja elmondani, vagy amit én nagyon remélek, hogy én vagyok az, és azt nekem nem akarja elmondani.
2011. febr. 10. 15:47
3/5 anonim válasza:
Esélytelen, nem fogja ott hagyni a csajt hacsak az nem fog szakitani vele, és mivel barátként tekint rád szerintem bele sem gondol hogy veled legyen. Kétlem hogy valaha is kialakul valami, probáld meg barátként kezelni ugy ahogy ö teszi és ismerkedj másokkal.
4/5 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszadóval, én is hasonló helyzetben vagyok, mint te. Ha van valakije, akkor nem véletlenül van vele. Ha pedig rossz a viszonyuk, és különmennek, szinte biztos, hogy nem hozzád megy, hanem egy olyan lányhoz, akibe szerelmes tudna lenni.
A pasik többsége nem szedi fel azt a csajt, akinek kiöntötte előtte a szívét.
Sajnálom, de ez valószínűbb, mint hogy homlokára csap valentin-nap alkalmából, és szerelmet vall neked. Kerüld egy ideig, ismerkedj másokkal, majd idővel elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!