Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ezek az érzések vannak bennem?
Nem végyom másra, csak arra hogy valaki egy kicsit foglalkozzon velem.
Hogy ne csak adjak, mindíg henm kapjak is.
Szeretném ha nem a szerint mérnének hogy mire vagyok jó, mire lehet használi.
Szeretnék önmagam lenni. Szeretnék énekelni, , alkotni valamit, ami nem földhözragadt dolog.
Szeretnék beszélgetni az érzéseimről, a nélkül hogy azokat szégyelnem kelljen.
Szeretnék nem árnyékként élni, és nyugodt lenni. csak egy napig.
megérezni milyen az a boldogság. Úgy igazán. és nem félni attól hogy a világ kizökkent ebből az állapotból.
Elegem van a harcokból. Az emberi bunkóságból. Abból hogy gyűlöljük egymást. Hogy mindenki szemében az utálatot látom. A kétszínűségből. A gyarló emberekből.
Mért nem tudjuk megbecsülni egymást, Mért nem adunk teret a szeretetnek. Ez helyett a férfiak csak kurv ..nak, csak a rib..cok érdeklik őket, és akármit tesz az ember értéktelen.
Köszi.
talán az elnne a megoldás hogy összegyűjtök egy szilikoncsöcsre? mert a mai világban csak a kinézet számít. És ne mondja nekem senki azt hogy nem így van! mert így van!
az a férfi aki nem ilyen elsőre, az is megjáttsza magát. belül a leleke mélyén , vagy egy idő után ugyis kijön belőle. ez genetika. csak eddig ennyire nem foglalkozott vele a társadalom, mert középkori , vagy vidéki mentalitás volt. Most hogy a társadalom idáig fejlődött most jönnek ki ezek a szarségok, és a kérdés, hogy hogyan találjak magamnak társat, ha nincs óriási szilikon mellem? és ha tudom hogy mindig lesz nálam jobb.
kifoglak ábrándítani!! én személy szerint rühelem a szilikon csöcsöket pedig Férfi vagyok.. én nekem ha tetszik vagy SZERETEK vkit akkor nem a szilikontól vagy más anyagtól fogom szeretni...speciel én díjaznám ha lenne 1 olyan lány aki azért szeret ahogy kinézek és nem a pénzemért..
F/24
Bennem is hasonló érzések vannak; jó tudni, hogy nem csak én gondolkozom így. :)
21/N
látom elvagy keseredve...szóval..figyelj.. HA LÉTEZIK OLYAN EMBER aki ezeket elfogadja...akkor NEM lenne gond... ezekkel mert.. mondom én úgy vagyok hogy már lassan fel-fel adom mert már nem tudok mit kezdeni azzal a helyzettel hogy..a Barátaim mindig mondják hogy miért nem Csajozok ??
erre a válaszom mindig az:-azért drága barátom,mert eddig mindig olyan személyt fogtam ki aki,az első hetek hónapokban azért szeretett ami vagyok.. de vhol éreztem hogy nem igazán... na mind1 nekem kegyetlenül elegem van és még mindig egyet értek veled 200%ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!