Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a kierőszakolás és a harcolás között?
Itt olvastam egy kérdésben, hogy a srác számonkérte a csajt, hogy megfeledkezett róla. És írta a válaszoló, hogy más az, ha harcol érte, és más az, ha számon kéri.
Ha valaki harcol valakiért, akkor az sülhet ki jól? Mármint hogy akkor összejönnek? Mégis mit értetek ki harcolás alatt?
Ne itt vitázzatok plx. Én csaj vagyok, és még mindig szeretem a volt barátomat, és nem tudom eldönteni ő mit érez... Talán összejöhetünk még, de nem mondta, hoyg szeret még. Beszélgetünk, hülyéskedünk, azt mondta, meg fog tudni újra bízni bennem, és tiszteli bennem, hogy nem hagyom magára. De nem mondott semmi konkrétat.
Megéri ez még? Vagy én se veszem a jeleket? :(
köszönöm már megtörtént :) szerintem itt a srác is nyílt lapokkal játszott, randira hívta. ebből talán már világos volt, hogy mit akar.
bárki bármit mondhat, lesz*arom. de úgy gondolom, hogy ha egy srác elhív egy lányt akkor nagyon nem szép dolog valami hülye szöveggel lekoptatni, meg kell mondani hogy mi van, kész. ha egyszer kerülnétek olyan helyzetbe, hogy egyszer nagyon-nagyon tetszik egy fiú, küldözgetitek a jeleket, ő pedig félreérthetően reagál, esetleg annyira vak vagy már, hogy észre sem veszed mert reménykedsz akkor biztosan neked is jól esne hogy x ideig azon gondolkodsz, hogy akkor most mit gondolhat. miért nem lenne egyszerűbb megmondani, kösz de nem! ezért meg ezért.
a "paraszt"
15:51
Bocsi, neked nem is válaszoltam:(
Szerintem, ha már egyszer úgyis volt köztetek kapcsolat, akkor te kérdezz rá konkrétan, hogy mi lenne, ha te meg ő újra. Átléptétek már az ismerkedős időszakot, vedd kezedbe az ügyet. Ha akarsz tőle valamit, mond el neki, beszéljétek meg. Ha nyílt lapokkal játszol, úgy mindig egyszerűbb, és célravezetőbb. Mondjuk, amiket leírtál, hogy miket mondott..eléggé úgy tűnik, hogy nem vagy számára közömbös, és örül neked. A kérdés már csak az, hogy újra akarja-e melegíteni a kapcsolatot. Ezért beszélj vele, mondd el mit érzel, mit szeretnél.
Az a baj, hogy én nyílt kártyákkal játszom, megmondtam, hogy szeretnék vele lenni, azt mondta, nem tudja mit akar... kérdeztem levélbe szeret-e, nem válaszolt rá...
Mondtam neki, hogyha nincs esélyem, mondja meg, hogy nem szeret, nem akar összejönni velem, de ő azt mondta, talán még összejövünk.
Hát igen, ez a talán...
Nekem az a véleményem, hogy a volt barátod talonban akar tartani téged. Tetszik neki, hogy még mindig odavagy érte. Nem hinném, hogy akar valami komolyat is tőled. Végül is nem válaszolt a kérdésedre, köntörfalaz. Szóval nem akar tőled semmit, de tetszik neki, hogy még oda vagy érte, és azt nem akarja, hogy már ne akard. remélem érted...
Jobban járnál, ha keresnél más valakit, vagy megpróbálnád egyedül lezárni a dolgot azzal, hogy nem keresed többé. Tudom, nehéz, de legyen benned tartás és büszkeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!