Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már az hogy egy olyan emberbe szerettél bele akibe elméletileg nem szabadott volna?
itt gondolok korkülönbség...stb
És mit tettél engedtél a kísértésnek vagy a józan ész döntöt?
hat en egy tanaromba vagyok szerelmes szoval megertelek :)
Koztunk kevesebb a korkulonbseg...(11 ev), de akkor is a tanarom marad... es hany eves vagy kulonben?:D
Az első férjem 23 évvel volt idősebb mint én! Ezzel nem is lett volna gond, nem ez volt az oka hogy mégsem maradtunk együtt.
Eleinte rám is furcsán néztek, de nem érdekelt, egy idő után megnyugodott a környezet kedélye!
Szóval csak bátran!
22 éves vagyok a párom meg 44 éves. Nős, 3 gyereke van. A feleségével azóta nincs együtt amióta velem együtt van (idén leszünk 3 évesek).
Nem helyes tudom de meghalok annyira szeretem. Ő az első akivel élvezem a szexet és minden másban is ő tanított, vele értem meg az őszint érzelmekre és vele éltem át az önzetlenség érzését. Imádom. Ő is engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!