Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajt lehetne hamarabb megfektetni szerintetek?
Egy csajnak nagyon bejövök mindenképpen összeakar jönni velem, már az első találkozón csókolóztunk.. Ő 16 éves
A másik csaj nem tudja hogy mit is akar tőlem, mert hallott egy két dolgot rólam és fél, hogy megcsalnám... Külsőre nagyon bevállalós látszik, de már a 3. találkozón is túl vagyunk és még csók se volt. Ő 17 éves
Mind a kettő bejön nekem és döntést kell hozni. Ismerik is egymást tehát nem lehet trükközni...
Szóval a kérdés melyiket lehetne hamarabb megfektetni szerintetek?
Most komolyan, csak azért akarnál "járni" velük, hogy megfektesd őket, utána pápá? Vagy mi? Ha van eszük, akkor egyikkel se jössz össze.
15/L
17L
fektesd meg és cső. ezt érdemli mind. :O
mindenen csak hisztiznek.. 16-17 évessen kidob a rákba,felesleges ilyen "nőket" szeretni ;)
Aki nem érdemli meg annak ne adj szeretetet. :))
a 17 évest az megérdemelné. a 16 évesset meg húzd meg. :))
De ne,hogy felcsináld. :D
hallod te kis f*reg remélem édesanyádat fogod megfektetni te kis patkány... hogy lehetsz ilyen kis szánalmas f*sz.....
-.-" az ilyen kis .... agyonverném a te fajtádtól van sok csaj olyan állapotba amienbe b.szodj meg te kis ..... fúú :@
Fektessen meg téged a sírásó egy szívlapáttal... Remélem tudod hogy ez egy nagy parasztság. Növessz gerincet!!!!
19|F
hát figyelj ha te is néznél ki úgy, hogy tudsz csajt találni, sőt még válogatni is akkor szerintem te is ezt csinálnád...
egyébként ha esetleg valakit érdekel meghúztam a másodikat buli után és összejöttem az elsővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!