Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csajt lehetne hamarabb megfektetni szerintetek?
Egy csajnak nagyon bejövök mindenképpen összeakar jönni velem, már az első találkozón csókolóztunk.. Ő 16 éves
A másik csaj nem tudja hogy mit is akar tőlem, mert hallott egy két dolgot rólam és fél, hogy megcsalnám... Külsőre nagyon bevállalós látszik, de már a 3. találkozón is túl vagyunk és még csók se volt. Ő 17 éves
Mind a kettő bejön nekem és döntést kell hozni. Ismerik is egymást tehát nem lehet trükközni...
Szóval a kérdés melyiket lehetne hamarabb megfektetni szerintetek?
király vagy, csak ku.rd őket:D :D
Nefoglalkoz az itteni ótvar hozzászólásokkal, jóhogynem majd 19 évesen már komolykodsz!
De szerintem az elsőt, az a 100%-os!:)
Szerintem vegyél egy guminőt. Az még az orgazmusával sem terhel.
Vagy egy hordozható zsebszájat :P Az való neked, nem egy emberi lény, akinek épp összetörni készülsz a lelkét...
bocsi, hogy 19 évesen nem akarok már megházasodni...
én azt is írtam, hogy mind a kettő bejön és nem csak dugni kell..
egyébként a második azért fél annyira mert hétvégén az egyik barátnőjével sikerült kavarni :D
Na akkor most hogy is van ez?
Egy csomó válasz korábbi kérdésekből arról szól, hogy egy férfi sem "menő", ha lefektet akárkit, inkább köcsög, hímringyó..stb jelzőkkel illették...
most meg szinte mindenki támogatja.
Ha egy 19 éves lány tette volna föl ezt a kérdést, minden pasi azt írta volna, hogy egy utolsó riherongy.
igazi gigolo vagy öcsém :D
szerintem az első se olyan bevállalós max a csókig. Lehet, hogy a másodikat csak megpuhítani nehéz ha összejössz vele akkor meg gyorsan felugrik a nyeregbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!