Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik csajt lehetne hamarabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csajt lehetne hamarabb megfektetni szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy csajnak nagyon bejövök mindenképpen összeakar jönni velem, már az első találkozón csókolóztunk.. Ő 16 éves

A másik csaj nem tudja hogy mit is akar tőlem, mert hallott egy két dolgot rólam és fél, hogy megcsalnám... Külsőre nagyon bevállalós látszik, de már a 3. találkozón is túl vagyunk és még csók se volt. Ő 17 éves

Mind a kettő bejön nekem és döntést kell hozni. Ismerik is egymást tehát nem lehet trükközni...

Szóval a kérdés melyiket lehetne hamarabb megfektetni szerintetek?

2011. febr. 8. 13:21
1 2 3 4
 11/31 dag ***** válasza:
0%

király vagy, csak ku.rd őket:D :D

Nefoglalkoz az itteni ótvar hozzászólásokkal, jóhogynem majd 19 évesen már komolykodsz!

De szerintem az elsőt, az a 100%-os!:)

2011. febr. 8. 13:37
 12/31 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem vegyél egy guminőt. Az még az orgazmusával sem terhel.

Vagy egy hordozható zsebszájat :P Az való neked, nem egy emberi lény, akinek épp összetörni készülsz a lelkét...

2011. febr. 8. 13:40
 13/31 A kérdező kommentje:

bocsi, hogy 19 évesen nem akarok már megházasodni...

én azt is írtam, hogy mind a kettő bejön és nem csak dugni kell..

egyébként a második azért fél annyira mert hétvégén az egyik barátnőjével sikerült kavarni :D

2011. febr. 8. 13:40
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Hjah szerintem sem hallgass a többiekre húzzad meg az elsőt nem én is rájöttem szerelmesnek nem szabad lenni az a gyengeség jele s átvernek könnyen!
2011. febr. 8. 13:41
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Már a kérdésedben benne van a válasz h az első bevállalósabb:D Ám télleg nehallgass az itteni puhapcsökre, húzd meg azt viszlát, komolykodni ráérsz pár év múlva:D
2011. febr. 8. 14:09
 16/31 anonim ***** válasza:
75%

Na akkor most hogy is van ez?

Egy csomó válasz korábbi kérdésekből arról szól, hogy egy férfi sem "menő", ha lefektet akárkit, inkább köcsög, hímringyó..stb jelzőkkel illették...

most meg szinte mindenki támogatja.

Ha egy 19 éves lány tette volna föl ezt a kérdést, minden pasi azt írta volna, hogy egy utolsó riherongy.

2011. febr. 8. 14:37
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem a pasik és nem is csajok hibája, egyszerűen a mostani generációé. A pasik is mondhatják ha a nők így állnak hozzá akk ők is, és ez fordítva is igaz.
2011. febr. 8. 14:47
 18/31 anonim válasza:
54%

igazi gigolo vagy öcsém :D

szerintem az első se olyan bevállalós max a csókig. Lehet, hogy a másodikat csak megpuhítani nehéz ha összejössz vele akkor meg gyorsan felugrik a nyeregbe :D

2011. febr. 8. 14:48
 19/31 anonim ***** válasza:
66%
Az lemaradt h ez azért is lehet mert erre "nevelik" őket. Ez van filmekben, a bulvár újságokban, szóval ez árad a médiából, hogy valaki csak úgy lehet "menő" ha hetente cseréli partnerét. Ha ilyen a társadalom hogy senkisem akar komoly kapcsolatot és mindenki ösztönlényként viselkedik, akkor ezt kell tenni, hogy elfogadjanak. elég szomorú...
2011. febr. 8. 14:51
 20/31 anonim ***** válasza:
72%
Az első naívabb valószínűleg, nem bevállalósabb. Sokat fogsz szenvedni, ha kiderül, hogy csak ennyire kellett.
2011. febr. 8. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!