Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mikor van peteérésem-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mikor van peteérésem- tüszőrepedésem a kiegészítőknél olvasottak alapján?

Figyelt kérdés
Jelenleg ott tartok hogy, mindenhó 24-én megjön a havidolog. Úgy tudtam hogy, az első naptól számított 14-dik napon kellene hogy, sikerüljön a baba. Na most 8-ka van és ugyanúgy fáj a pocóm mintha meg akarna jönni. Akkor ha jól tudom most ezen a napon és a holnapin kellene együtt lenni ahhoz hogy, sikerüljön a baba? Az hogy, fáj a hasam azt jelenti hogy, tüszőrepedésem van. Vagy azért fáj mert próbál kiszabadulni tüszőből és kb 1 nap mire ez sikerül is és akkor a fájdalom is elmúlik egyben. A második babámnál arra gondoltam hogy, a 14 napon együtt leszünk és sikerül is és ez így is lett. íviszont sokat olvasgatom itt a kérdéseket-válaszokat és kezdtem belezavarodni abba jól tudom e.
2011. febr. 8. 02:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszolóm!

Az úgy oké hogy, szeretkezni kell de nemmindegy mikor és ezért kell a számolgatás.

Hiszen a peteérés szinte minden esetben a ciklus közepén van.

Vagyis számoldond kell az utólsó mensestől 14napot mert akkor van kb peteérésed HA BABÁT SZERETNÉL.

Nagyon dióhéjban ennyi

2011. febr. 12. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó hozzászóló arra gondolt, hogy ha sokat szeretkeztek, előbb-utóbb úgy is sikerül véletlen pont peteéréskor együtt lenni.

Meg általában minél jobban görcsöl rajta az ember, annál jobban nem jön össze.

Egyébként számolgatással nem sokra mész.

Inkább mérd a hődet, vezess hőgörbét, esetleg vegyél ovu tesztet és nézd a cervixnyákod.

2011. febr. 12. 18:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy, visszatértél.

Lehet félreértettem valamit ésbocsánat hogy, ha megbántottalak.

Tudod nekem van két gyerekem akik így a "számolgatással" sikerültek.

Most is hasonlóképpen meg próbáltam eljárni.

Viszont most olyat tapasztaltam hogy, 6-án el kezdett fájni a hasam. Elvileg 7-én van peteérésem a számolgatás szerint és ez így is van rendjén.

Most viszont ahogy, el kezdett fájni a hasam nemmúlt el.

Sokan a méhszáj állapotárol kérdeznek de arról nem tudok sokmindent viszont most megnéztem ésnem tudom értékelni igaziból.

Nem tudom érdekel e de elmondom hátha tudsz mondani okosat vagy te erről többet tudsz.

Ma este ahogy életemben elöszőr megnéztem: mintha felfelé szeretne fordúlni.KB mintha az óra mutatója 3órán állnak.

Egyébként kemény tapintásu kivéve a méhszájat mert ott mintha puhább lenne és félig meddignyitva lenne.

Szóval kb így áll a helyzet ésnagyon örülnék neki ha tudnálnekem segíteni vagy mások természetesen. :-)

2011. febr. 12. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Ovulációkor a méhszáj fentebb helyezkedik el, puhább tapintású és a nyílás tágasabb.

A cervixnyák pedig tojásfehérjeszerű.

A fájdalom jelezhet peteérést.

De még mindig azt mondom, a hőmérőzés a legjobb és legegyszerűbb, mert azt laikus is könnyebben tudja értelmezni. Én pl hiába tapogatom a méhszájam, nem igazán érzem amit kellene:D

Egyébként csak "megvédtem" az egyik válaszadót, nem én vagyok az:)

2011. febr. 12. 22:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy, írtál és lehet félreértettem a másik válaszolómat.

Mondtam is neki.

Egyébként a peteérésen végülis mára rég túl estem.

Mostmár azt se mondhatom hogy, a peteérés miatt fáj a hasam.

Vagyis abban biztos vagyok hogy, a miatt kezdödött ez a furcsa fájdalom.

Jelenleg a hasamalján lent és oldalt továbbra is van ez a fájdalom.

Nemtudom miért van ez-

Nagyon kiváncsi leszek a tesztidőszakra amit ha jól tudom e héten péntek, szombaton kellene csinálni.

Egyébként én az elöző trehességeim során sem hőmérőztem.

Az első baba meglepetés volt.

A másodiknál éreztem-tudtam hogy, sikerült a megtermékenyítés.

Alig vártam hogy, tesztelhessek és lám igazam volt.

Viszont még ilyen fájós dolgok sosem voltak.

Egy hete már hogy, megvolt az ovuláció és a fájásfélék maradtak.

Szóval most legyen okos az ember.

2011. febr. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!