Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mikor van peteérésem- tüszőrepedésem a kiegészítőknél olvasottak alapján?
Kedves Utolsó válaszolóm!
Az úgy oké hogy, szeretkezni kell de nemmindegy mikor és ezért kell a számolgatás.
Hiszen a peteérés szinte minden esetben a ciklus közepén van.
Vagyis számoldond kell az utólsó mensestől 14napot mert akkor van kb peteérésed HA BABÁT SZERETNÉL.
Nagyon dióhéjban ennyi
Az utolsó hozzászóló arra gondolt, hogy ha sokat szeretkeztek, előbb-utóbb úgy is sikerül véletlen pont peteéréskor együtt lenni.
Meg általában minél jobban görcsöl rajta az ember, annál jobban nem jön össze.
Egyébként számolgatással nem sokra mész.
Inkább mérd a hődet, vezess hőgörbét, esetleg vegyél ovu tesztet és nézd a cervixnyákod.
Köszönöm hogy, visszatértél.
Lehet félreértettem valamit ésbocsánat hogy, ha megbántottalak.
Tudod nekem van két gyerekem akik így a "számolgatással" sikerültek.
Most is hasonlóképpen meg próbáltam eljárni.
Viszont most olyat tapasztaltam hogy, 6-án el kezdett fájni a hasam. Elvileg 7-én van peteérésem a számolgatás szerint és ez így is van rendjén.
Most viszont ahogy, el kezdett fájni a hasam nemmúlt el.
Sokan a méhszáj állapotárol kérdeznek de arról nem tudok sokmindent viszont most megnéztem ésnem tudom értékelni igaziból.
Nem tudom érdekel e de elmondom hátha tudsz mondani okosat vagy te erről többet tudsz.
Ma este ahogy életemben elöszőr megnéztem: mintha felfelé szeretne fordúlni.KB mintha az óra mutatója 3órán állnak.
Egyébként kemény tapintásu kivéve a méhszájat mert ott mintha puhább lenne és félig meddignyitva lenne.
Szóval kb így áll a helyzet ésnagyon örülnék neki ha tudnálnekem segíteni vagy mások természetesen. :-)
Ovulációkor a méhszáj fentebb helyezkedik el, puhább tapintású és a nyílás tágasabb.
A cervixnyák pedig tojásfehérjeszerű.
A fájdalom jelezhet peteérést.
De még mindig azt mondom, a hőmérőzés a legjobb és legegyszerűbb, mert azt laikus is könnyebben tudja értelmezni. Én pl hiába tapogatom a méhszájam, nem igazán érzem amit kellene:D
Egyébként csak "megvédtem" az egyik válaszadót, nem én vagyok az:)
Köszönöm hogy, írtál és lehet félreértettem a másik válaszolómat.
Mondtam is neki.
Egyébként a peteérésen végülis mára rég túl estem.
Mostmár azt se mondhatom hogy, a peteérés miatt fáj a hasam.
Vagyis abban biztos vagyok hogy, a miatt kezdödött ez a furcsa fájdalom.
Jelenleg a hasamalján lent és oldalt továbbra is van ez a fájdalom.
Nemtudom miért van ez-
Nagyon kiváncsi leszek a tesztidőszakra amit ha jól tudom e héten péntek, szombaton kellene csinálni.
Egyébként én az elöző trehességeim során sem hőmérőztem.
Az első baba meglepetés volt.
A másodiknál éreztem-tudtam hogy, sikerült a megtermékenyítés.
Alig vártam hogy, tesztelhessek és lám igazam volt.
Viszont még ilyen fájós dolgok sosem voltak.
Egy hete már hogy, megvolt az ovuláció és a fájásfélék maradtak.
Szóval most legyen okos az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!