Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak szép alakja van és szép arca. Csak az orra nagy, akkor kinek tetszene?
pl mert a szép arcba az orr is bele tartozik azért hülye a kérdés :D meg mert ennyi miatt nem fogsz kevésbé tetszeni a pasiknak :D és mert mi pasik beszélgetés közbe úgy is a melled nézzük :D ha az jó akkor minden jó XD
19F
Fa.szságokat beszélsz 19F
1. Van csúnya nagyorrú lány és szép nagyorrú lány. És a szép lány nagy, de szép orral rendkívül érzéki, szexuálisan izgató, van benne valami plusz erotikus.
2. És ha valakinek feltűnően érzéki nagy orra van, akkor nem a mellét bámulom beszélgetés közben. Meg amúgy sem, mert nem vagyok paraszt, hogy fixírozzam és zavarba hozzam. Az más kérdés, hogy a mellét is feltérképezem, de diszkréten. Engem is zavar, ha korlátlanul és gátlástalanul stírölik a fa.szomat gatyában (ellentétben azzal, ha csak megnézik).
3. Kur.vára nem igaz, hogy ha a mell jó, minden jó. Nekem pl. nem kell olyan jómellű lány, akinek antipatikus az arca. Vagy szar a segge. És nálam a punci típusa is fontos.
F36
Kieg:
Simán utánafordulok és leblokkolok egy szexi nagyorrú lány láttán utcán, plázában, és amíg tudopm, áhítattal követem a szememmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!