Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanárom kedves és kicsit tetszik is nekem, de ma egy versenyen hibáztam. Haragszik rám? És, ha igen, mit tegyek?
Szóval a tanárom(aki mellesleg tetszik is nekem) nagyon kedves volt velem, derékon fogott, kaccsintott rám stb...
:)
De ma volt egy verseny... Csapat verseny, amiben nagy hibákat ejtettünk... :( Pedig egycsomót készültem a versenyre :)
de mégse sikerült :(( na lényeg, hogy most gondolom haragszik rám és sose fog megbocsájtani...:(( azaz sose fog bízni bennem....:(( Vagy nincs is okom az aggodalomra?? :( Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, de örülnék egy olyan véleménynek is, amely egy tanártól, vagy tanítótól jön..:) Köszi mindenkinek...:)
:) Köszi szépen a válaszokat! :) Tudom, hogy nem lehet semmi köztünk, nem is azért írtam, hogy tetszik, hanem, hogy értse mindenki mennyire fontos nekem, hogy jóba legyünk...:)
Remélem hamar túl leszünk ezen is :)
még1x köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!