Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak neki ajándékba?
Ugyebár nemsokára jön a Valentin nap... Tudom, hogy sok kérdés van már ezzel kapcsolatban, és nézegettem is a válaszokat sokat. Ahogy azt is tudom, hogy sokan vannak itt, akik nem szeretik a Valentin napot, meg ilyenek, és hogy sok hasonló kérdés lett már feltéve az utóbbi időben, de szeretnék én is segítséget kérni.
Na szóval az én helyzetem: elé régóta ismertem már a páromat, de rendszerint csak beszélgettünk, meg ilyenek, aztán kialakult köztünk valami, randizgattunk, és végül beadtam a derekam, járni kezdtünk. Nagyon friss a kapcsolatunk, és elvileg én nem is akartam megünnepelni a Valentin napot (rossz emlékek fűztek hozzá :S), de egyik randinkon megemlítette, hogy már megtervezte az egész napot, hogy mit fogunk csinálni stb.
És ezért is most elkezdtem gondolkodóba esni, hogy akkor mégis mi a francot adjak neki? Mit lehet ilyenkor adni, egy olyan srácnak, akivel még friss a kapcsolat?
Köszönöm előre is a válaszokat ^^
hát a mi kapcsolatunk már nem friss (4 hónap) de én a barátomnak sütit és vízipipa dohányt adok :) szoktunk vízipipázni néha és már párszor említette, hogy milyet szeretne venni, szóval ezt adom neki :D
de így nehéz neked segíteni, mit szeret a srác vagy ilyenek? kicsit mesélj már róla hogy milyen :)
17/L
Hát imád focizni meg úgy alapjában véve sportolni, kondizni =) Rendőrszakközépbe akar menni, szeret bulizni is, de csak mértékkel. Pingpongozni is szeret a haverokkal.
Hát nem tudom, így hirtelen ennyi, de nagyon nem tudom milyen dolgokra gondoltál =)
esetleg valami focis 'ereklye'? :D mondjuk egy mez, vagy a kedvenc csapatával kapcsolatban: kulcstartó, vagy akármi.
vagy fúú nem tudom. nem volt még 'sportos' barátom, én inkább zenészekkel voltam eddig együtt is és most is, szóval más most így nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!