Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 15 évesen még nem volt barátom?
És igazából még nem is vagyok rá felkészülve én úgy érzem.
Ja és nem azért nem volt mert olyan ronda vagyok. :D
Csak egyszerűen nem keltem fel az érdeklődésüket. ( Csak a pancsereknek ) .
nem vagy te egy kicsit koccka? :D:D
ha érted akkor bejött, ha nem nem...
Amúgy egyáltalán nem ciki, az a ciki, ha úgy gondolod.
Ismerkedj, és találsz valakit ne aggódj!
Szia!
Én is 15 éves lány vagyok és nekem sem volt még barátom. Sőt nem is csókolóztam még, de nem érzem, hogy ciki lenne.
Én már vágyom egy szerető társra, aki megért és elfogad ilyennek amilyen vagyok, akit én is szeretek, akit megölelek, megcsókolok. De elfogadom, hogy nincs barátom, nem véletlen, hogy az Isten úgy intézte, hogy ne legyen még barátom. Most pl. vannak más dolgok amikkel sokat foglalkozok és szeretem, élvezem.
Én már megkaptam azt, hogy ciki, hogy nem volt még pasim. Tudod, akkor ez mélyen érintett és elgondolkoztam rajta. Aztán arra jutottam, hogy sokkal cikibb az, amikor azt mesélte pont ez a srác, hogy a házibuliba full részegeg voltak és másnap délután mentek takarítani a fiúk (lányok is voltak a bulin, de ők nem mentek takarítani) és 2 használt óvszert is találtak, de senki nem tudodd róla, hogy megd*gott volna valakit.
Na hát ez sokkal cikibb, mint az, hogy nem volt még barátom.
Szóljatok, ha tévedem és egyáltalán nem cikibb ez a történet, mint az, hogy nem volt még barátunk:)
15/L
Köszi :D
Ráérünk még. salalalala amit írtál az tényleg gáz. -.-"
Amúgy én is pont úgy érzek mint te. De kezdek beletörődni. :D
Utolsó:
Biztos rossz helyen keresgélsz, ahogyan én is és a kérdező is... :/
15 éves vagyok és nekem sem volt.
nem beképzeltségből de ha annyira akartam volna akkor sok olyan fiu közül választhattam volna akiknek be jövök.
nem mondom hogy már nem vágyom arra hogy legyen barátom,de nem mindegy hogy ki az,és nem szeretem el sietni a dolgokat,ugyis mégcsak 15 vagyok.nekem most nagyon tetszik egy srác amugy..:)
salala salala -val ismét egyet értek :/
Utolsó válaszoló: nekem is, de sajnos kialakulóban van egy kapcsolata :/
"salala salala válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:29"
Szerencsére vannak még érett gondolkodású lányok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!