Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. A motor meg a kockahasra vagytok legjobban oda vagy mást is néztek?
az egyik haverom,vett motrot,konditerembe jár és aszonta majd ezel sikeres lehet...egyátátalán nem tud elbeszélgetni a lányokal(malac fejűnek nevezik)és azé csinálja ezt.
én nekem se motrom se nincs kocka hasam...én a kedveségemel tudom elhóditaní...
melyik a jobb megoldás???
Ha a kettőt együtt tolod, de akkor már inkább a motor meg kockahas!
Meg a kedvesség is,hááát nem ezt a szót használnám:D
az lehet, hogy kedves vagy, de hogy intelligens nem, az is biztos. "motrot"... ó jó ég. és alig tudsz összerakni egy értelmes mondatot...
egyébként meg én frászt kapok a motoroktól, szóval nekem nem kéne olyan pasi, akinek az a mániája, és a kocka has számomra mű. lehet szép teste, de azért ne úgy nézzen ki, mintha kőből faragták volna.
én speciel gyülölöm a motorokat...
a kocsi és a nagy bicepsz a nyerő
a motor és kockahas gáz (N)
22L
Hogy a kérdésedre válaszoljak, nekem tök mindegy van-e motorja, vagy nincs, és a kockahas sem izgat. A kedvességgel szintúgy nem megyek sokra, szóval vszínüleg se te, se a haverod nem érdekelnél.Te speciel azért sem, mert nem tudsz írni normálisan, gondolom nem vagy vmi intelligens.
Szóval egyik megoldás sem jó, olvassatok inkább könyveket, szerintem többet használna csajozásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!