Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudta hogy róla van szó?
Van egy srác aki nagyon tetszik, én is tetszem neki, de az én érzelmeim többek.
Na és kérdeztem tőle hogy mit érez egy fiú amikor szívat egy fiút, mondta ő még nem szívatott meg senkit, elkezdi téged szívatnak, mondtam hogy lehetséges, írta honnan veszed elhanyagol?Mondtam neki hogy nem épp ez az, csak hogy az a fiú nem akar barátnőt, hanem csak esetleg arra.
Én ezt pontosan nem tudom csak gondolom viszont 1 biztos hogy barátnőt ideiglenesen nem akar, és akkor erre írja nekem hogy rólam van szó?!
Na ledöbbentem, hisz annyi ilyen fiú létezik, ő még is sejtette.
Mire következtetnétek?
ú de bolond vagyok!!
Na és kérdeztem tőle hogy mit érez egy fiú amikor szívat egy lányt, mondta ő még nem szívatott
szóval lehet tetszem neki nagyon? és azért gondolta
Szóval bezsélgettetek, és kérdezted a csávót,hogy milyen ő (a fiá akivel beszéltél) hogy hogyan viselkedik amikor szivat valakit?
és erre a fiú mondta,hogy ő még nem szivatott senkit-> azaz téged se.. mer te úgy érzed,hogy te jobban szereted / kedveled őt mint ő téged..
na 4x kellett elolvassam,hogy megértsem,hogy még is mit akarsz tudatni velünk.. de szerintem is csak kombinálsz.. ő is kedvel téged, ha keresi a társaságod, főleg ha van miről beszélgetnetek.. de sztem ne mélyedj bele ilyen baromságokba.. majd ha akar v.mit lép.. vagy ha nem is mondja ki,hogy mit érez, vagy mit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!