Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok? A nagyon szép arcot vagy a jó testet?
de, megférnének csak kíváncsi vagyok :D :P
hát igen :D az alegjobb ha szép is meg jó alakja is van ;)
Ezt nem lehet eldönteni...
Tegyük fel, van egy gyönyörű arcú csaj, akinek az arca normál méretű(szóval nem dagadt), viszont a teste 300kg. Na ki érne hozzá?(pár beteg ember, aki erre izgul...)
Vagy van egy gyönyörű testű csaj, aki kancsal és olyan fogsora van, mint egy rossz falusi kerítés, ráadásul zsíros a haja, pattanásos a bőre stbstb.
Na melyiket választanátok?
Én speciel egyiket sem, egyszerűen az ilyen kérdésre nem lehet válaszolni...
16:47
ez elég sarkított példasor volt azért... így tényleg nem lehet válaszolni.
kérdésre:
arc egyértelmű. az az amit mindig nézek, ha nem fog meg lehet a legtutibb teste, a legformásabb melle, feneke, lehet hűtésges, okos, szorgalmas, megbízható, stb, teljesen mindegy. ha az arc rendben van és tetszik akkor a többit is felmérjük:D
25/f
Szerintem lehet valakinek bombanő alakja,ha egyszer ronda banya feje van és még a smink se segíthet:DD
Szóval inkább legyen szép arca,az alakján pedig sporttal,v fogyással lehet javítani,ill öltözködéssel is!23N
AGY!!!
Én azt választanám, amelyik értelmesebb, kedvesebb, érdekesebb, színesebb, nyíltabb, őszintébb, stb.
Nem tehetek róla, nekem is elsőrendű erogén zónám az AGYAM.
Ha egy csaj nem rendelkezik a fentebb felsorolt tulajdonságokkal, akkor lehet annak szép arca, meg jó alakja...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!