Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok a fiukkal normálisan beszélgetni?
Figyelt kérdés
nagyon sok fiu barátom van, viszonylag elég fius vagyok, de ugy hogy közben nőies is....na az a bajom hogy egy fiuval se tudok rendesen beszélgetni mert az összes egy időután azzal zaklat hogy vagy megtetszettem nekik vagy szerelmesek lettek...nem vagyok valami szép lány szerintem (bár mások szerint igen) de a kisugárzásom még is olyan más mint a többi lányé...tehát nem vagyok az a pláza p!csa stb...segitsetek nekem abba hogy valahogy ezen válzoztatni tudjak és a fiuk ne azért szeressenek velem lenni mert tetszek nekik vagy valami hanem önmagamért :(2011. febr. 5. 20:26
11/17 A kérdező kommentje:
"barátnő ?XD hát nem akarom át operáltatni magam bocs :)"
boccs de ezt nem értem...
=/ lehet hogy én vagyok hülye, vagy már csak fárdt vagyok de akkor se értem :D elmagyaráznád?
2011. febr. 5. 21:23
12/17 anonim válasza:
bocs nem vettem észre az idéző jelet :D bár csak ilyen bnő nél :D arra írtam h bocs de.. :D
19F
13/17 A kérdező kommentje:
:D ja oké igy akkor már értem :D
2011. febr. 5. 21:27
14/17 anonim válasza:
mindjárt jobb :D
de am miért írtad h nem önmagadért .. ha 1x beléd esik akkor önmagadért van veled nem ?:P
+ ezen kétlem h tudnál változtatni
19F
15/17 anonim válasza:
19F-nek
Nem tudom hogy sikerült kifognom, de a tökéletes nő, a nők hibái nélkül. Nem hisztizik, nem forgatja ki a szavaid, magán is tud nevetni, menzesz alatt sem változik meg, nem vágja a fejedhez hogy miért nem találod ki hogy mi baja, hanem elmondja stb...
21F
16/17 anonim válasza:
mázlista r*hadék ki csinállak és el veszem a csajt XD :)
19F
17/17 A kérdező kommentje:
hát mert én ugy vettem észre hogy nem a társaságom miadt hanem a kinézetem midt vannak velem...amugy meg kedves 21/F én is ilyen vagyok:D:D
2011. febr. 6. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!