Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért tartanak ri***nak? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
egy átlagos normális 8.os lány vagyok. az osztálytársaim úgy kezelnek mint egy r..nc.nem is öltözködök úgy nem is viselkedek úgy ! nem vagyok beképzelt nem tartom magam szépnek se.de a fiúk néha fogdosnak meg megjegyzéseket tesznek rám (nem tudom mi okból). és tudják h utálom meg nem is hagyom magam de a helyzet nem változik.emiatt az osztályomban nincsenek is barátaim.:(2011. febr. 4. 20:25
11/16 anonim válasza:
egyszer markold meg a tökét egy "baszus ez kicsi" megjegyzéssel..többet nem fog fogdosni :P
12/16 A kérdező kommentje:
dehogy markolom :DDD akkor mégjobban annak fognak tartani :)
2011. febr. 4. 20:50
13/16 anonim válasza:
Azért vagy ribanc, mert a többi lány féltékeny, mert nem őket fogdossák, és ezt a legegyszerűbb mondani. Ennyi. Isten hozott a csodálatos női társadalomban.
14/16 anonim válasza:
Mit foglalkozol velük? Biztos féltékenyek hogy a nekik nem csapkodja senki a seggükket. Biztos b@szhatnának. Amugy meg ha már 8.os vagy akk ezt a fél évet kibiros.Középsuliban minden más lesz.
15/16 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem h ott már komolyabbak lesznek az emberek :) köszinektek L
2011. febr. 5. 14:48
16/16 anonim válasza:
Szia kicsilány.:)
Én azt tudnám neked tanácsolni, hogy beszélj erről az osztályfőnöködnek, vagy az igazgatóval. Ők majd elbeszélgetnek a zaklató fiúcskákkal. Ha továbbra is fogdosnak, akkor a szülőket is behívják, és akkor kiderül minden. Gondolom a fiúcskák azt már nem szeretnék, ha a szüleik is megtudnák, mit csinálnak. Mert az ugye ciki volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!