Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normálisan gondolkodik mi vagyunk h*lyék?
Barátnőmmel szakított a barátja, 2 napja.
Ma már össze jött a barátnőm egykori legjobb barátnőjével.
Azt mondja a fiú hogy, nem kell az elsőnél megálni.
Meg hogy ha szereti minek várjon. Barátnőm nagyon ki van.
Azt újságolja az a lány a barátnőmnek, hogy csókoloznak meg ilyenek. Meg a SZEME LÁTTÁRA csókoloznak.
Meg oda jött annak a lánynak a barátnője hogy össze jött ám az XY meg az XX.
Szerintetek??
Szia!
Igazatok van, Senkivel nem szabad "kikezdeni", nem kell minden lányt felszedni, Egyet, de Ő olyan legyen, Akit sohasem szeretne majd elengedni a fiú.
az bunkóság, h előtte csókolóznak...legalább vonulnának fére, lehetne bennük ennyi tapintat....ebből látszik, mennyit számított a pasinak a csaj :S
az viszont ok, h azzal jár, akit szeret...de ezt is lehetett volna kicsit később, várni 1-2 hetet a szakítás után.
De ez a fiú nagyon kedves/nek látszik.
Szóval tényleg annak látszik, de ekkora bunkó mégis?
13 évesek vagyunk, és szerintem durva hogy már csókoloznak
a buszmegállóba nem lehet kerülgetni, nagyon senkit.
Mert ha tényleg nem akarna előtte csókolozni, akkor nem újságolná
kedvesem.
Ha valaki kedvesnek LÁTSZIK, még egyáltalán nem biztos, hogy az is.
Gyerekeimnek idejekorán elmondtam: nem azt nézzük ki milyen szép, kedves, nyájas stb.
Azt nézzük, MIT TESZ.
köszönöm ma választ.
De ugy értem hogy kedves, hogy segítőkész, nem olyan fiú mint a legtöbb, nem szereti a r*bancoskodó csajokat.
Erről a lányról, akivel most össze jött, fél éve még olyan véleménye volt hogy egy: rib*nc, meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!