Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az utcán "beszólnak", hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az utcán "beszólnak", hogy milyen szép vagyok, annak lehet hinni?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy a plafont veri az önbizalmam, de szoktam kapni ilyen megjegyzéseket. Pedig én nem tartom magam annyira szépnek, hogy ilyen bókokat kapjak...
2011. febr. 4. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19:04-es vagyok, köszi, tudod ezt én azért vágom csak úgy oda, mert én tudom (mások rosszul látnak), hogy a külsőm nem az erősségem (ezért nem is pironkodom ilyenkor), s ezen semmi és senki sem tud változtatni, mert nagyon makacs vagyok, úgy van minden, ahogy én mondom
2011. febr. 4. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha egy utcán tevékenykedő útépítő társaságtól kapod, akkor az az unalom elűzésére és a hangolat feldobására szolgál. Plusz a kúltúrális szinvonal indikátora.

Ha egy idegen sráctól aki meglát az utcán és odamegy hozzád, azt valószínüleg egy "érdekelsznek" könyvelheted. Jó esélyel egy rosszul sikerűlt próbálkozás. Hiába lehet őszinte, nem szokott bejönni. :-(

Ritkán, lehet egy önbizalom növelésre irányuló gesztus. Volt amikor azért mondtam egy idegen lánynak mert annyira maga alatt volt. Messziről látszott rajta, így odamentem és... Hatott mert jobban lett tőle, aminek nagyon örűltem. Amúgy nem a szépsége volt a problémája. Kibeszélte magát aztán elváltak útjaink. Azért mondom el, mert nem szeretném ha valaki kihasználással vádolna.

Meg egyszer volt egy másik aki, a haját panaszolta milyen ronda. Pedig tényleg nem volt az. Azt hiszem valójában más okból panaszkodott.

24/F

2011. febr. 4. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha megnéznek az azt jelenti hogy szép vagy ha feltűnően bámulnak és fütyülnek az azt jelenti h kur*vának öltöztél.
2011. febr. 4. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!