Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyi idősen lettetek túl az első csókón, barátnőn, szexen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 22:58
2/24 anonim válasza:
Csók és barátnő: 18, a szex még várat magára, mert most meg nincs barátnőm :D
19/f
3/24 anonim válasza:
csok: 21, de szulinapom elott 1 nappal tortent :)
tobbi meg sorban all.
4/24 anonim válasza:
Hmm, első barátnőmmel, mikor összejöttem, 16 voltam, de mire szakítottunk, betöltöttem a 17-et... az első csók vele volt 17 évesen, de a szexig nem jutottunk. És erre azóta sem került sor.
5/24 Jack kapitány válasza:
semmin se voltam túl :):(
16f
6/24 anonim válasza:
Pont mint a 2. hozzászóló. Mintha azt is én írtam volna :D
19/f
7/24 anonim válasza:
17-17-18, mert pont a 18. születésnapom előtt egy hónappal jöttünk össze, és egy kicsit vártunk még a szexszel. Azóta is ő a mindenem ^^
9/24 anonim válasza:
23:30: És b@zd, te is pont 79%-os vagy :'D
2. voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!