Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak tetszik egy lány akkor állandóan nézi?
Valszeg. ha az iskola igazgatójával beszél akkor nem biztos, hogy a lányt fogja bámulni..
Attól, hogy nem nézi állandóan, természetesen tetszhet neki.
tetszhet és most a kérdező azt hiszi hogy tetszik valakinek :D közlöm veled : minden csaj "tetszik" a pasiknak aki üt 1 bizonyos szintet de attól még nem lesz semmi :D
19F
Nem hiszi, csak kíváncsi volt:Dmellesleg szted ha ha vkinek tetszik vki, abból nem lesz semmi, akkor hogy jönnek össze az emberek?-.-
Inkább fogalmazz jól, mielött másokat oltogatsz:D(mondjuk így: tetszhet, de ettől még nem biztos hogy lesz is valami)
ez az :D sikerült magad be oltani nem is kellek én ide :D ügyes kislány :D amúgy pl nekem ált úgy jön össze hogy előtte haverkodtunk és hopp az h hmm jó csaj szedjük fel nálam ritka mert tudom hogy nem biztos hogy 1 "Ady Endre Új versek" feliratú borító alatt nem 1 győzike beszólás van :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!