Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyen, hogy 15 évesen (lány) nem csókolóztam még sosem?
Figyelt kérdés
Természetesen így barátom sem volt még, egyelőre nem jött még össze, bár mondjuk nem is siettettem a dolgot (eddig)2011. febr. 3. 16:02
11/13 anonim válasza:
Nem szégyen egyáltalán,ne aggódj a dolgon!
Különben is,elég könnyen megoldható a probléma;)
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ! Remélem, hogy igazatok van és velem is megtörténik majd amikor eljön az ideje. Ami pedig az "ezotériás" dolgot illeti, azt nem én állítottam be, mert igazából nem is tudom, hogy hogyan kell, csak a gép oda tette be, úgyhogy ott hagytam...Még egyszer köszi mindannyiotoknak. :D
2011. febr. 6. 13:52
13/13 anonim válasza:
02-03 17:49 még ilyen hülyeséget!
Mintha a csókolózás valami olyan kötelező dolog lenne, amin túl kell esni, ha törik, ha szakad. Utána mi jön majd? A tanítódugás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!