Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiúk nagyon alacsonyak ( legalább is a környezetemben), vagy én vagyok magas?
164 centi vagyok, de ha végigmegyek a suliban, vagy akkorák a pasik, mint én, vagy még ekkorák sem. 10-ből 2 fiú, ha magasabb, mint én, de ebből a 2 fiúból is csak 1 az, aki valóban magas.
Most felcserélődtek a nemekre vonatkozó magasságok, vagy csak én vagyok ilyen közegben ?
Normálisan, legyetek oly' kedvesek.
hát azt pl nem tudjuk hány éves vagy :D alsó 4.be még nem gáz :D
19F
17 vagyok.
Mi lenne a gáz ? :D
"Nem törpeváros, de a cigányok átlagmagassága alacsonyabb (férfiak és nők egyaránt)."
EPIC xDDD
Teljesen atlagos magassagod van, kicsik az emberek korulotted v nemtom az van amit fent is emlitettek... xD
Hát, szívesen venném én is, hogyha kicsit magassabak lennének a fiúk az osztályomban.
Persze tudom, hogy erről nem ők tehetnek, csak hát néha rossz, amikor feléjül "tornyosulok"
Köszi az eddigieket :D
Nem tudom te hol élsz, de nem így van, nálunk 165cm körüli a női átlag és 175cm körüli a férfi átlag.
Az osztályomban majdnem mindegyik fiú magasabb mint én( 180cm vagyok) van 2 méteres srác is, van jó pár 180 centis csaj is, szóval nem tudom miről beszélsz.
A fiatalok között nagyon sok a magas és alig van pár alacsony, főleg a fiúk között.
A másik variáció pedig, hogy te csak hiszed, hogy 164 centi vagy, közben meg 174 vagy több:D
Mérd le magad.
Felénk még az én 180 centimet is leszólják a csajok, hogy nem elég magas:(
Harmad sorban mit számít ki mekkora?Nem mi választjuk ezt meg, el kell fogadni.
20f
Kedves 20/f!
Köszi a válaszod, az első és az utolsó kérdésedre a választ megtalálod a korábbi kommentjeimben. Tényleg 164 centi vagyok, itthon is lemértem magam, illetve orvos is lemért,s zóval tuti, hogy ennyi vagyok.
Ja, miskolc, már látom.
Ott még nem voltam, én székesfehérváron élek.
Hát nem tudom, mondom itt magasak az emberek ahogy leírtam, szerintem arra alacsonyabbak, majd odaköltözök és ott magas leszek:D
Én 160cm vagyok/L és a sulimba mindenki 180 felett van ( ált suli 8.) :D
utcára ha kimegyek, csak a 10éveseknél vagyok magasabb :D de amúgy ez már csak ilyen. yeti világ (: lassan a lányok magasabbra nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!