Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek bele egy szexkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek bele egy szexkapcsolatba vagy sem?

Figyelt kérdés

Nincs barátom, nem is tervezek viszont 1 hónapja nem voltam férfival, na és eléggé kivagyok már éhezve.

Lenne 1 srác is aki adott ajánlást szóval lehetséges hogy bele megyek.

De nem tudom megéri-e vagy sem.

Félek hogy híre megy ennek, mert egy városban lakunk, és elég kicsi városka. Mondta hogy csak ketten tudnánk erről , de azért bennem van a félsz hogy mivan ha a haveroknak eljár a szája.

Egyébként 18éves vagyok ő pedig 19

2011. febr. 2. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kapott értelmes választ.
2011. febr. 2. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Ha te olyan igénytelen vagy, hogy beéred ennyivel...

Az értelmes válasz pedig nem egyenlő a "válasszal, amit olvasni szeretnék".

2011. febr. 2. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Ha csak ennyire tartod magad, akkor csináld.

Ha értékes nőnek tartod magad, akkor ne.

Bár ha egy ilyen felajánlásra nem küldted el az illetőt a halál f@szára, akkor szerintem már megvan a válasz. Csak ezzel a saját "értékedet" rontod. Az én exnőm is eléggé ellazult miután szakítottam vele, most már mint nő egyáltalán nem is tudna érdekelni. Gusztustalannak tartom az ilyet. Visszataszító.

2011. febr. 2. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm miután kidobott, 5-6 pasival is ilyen kapcsolatba került egymás után. Aztán megbánta és visszacsinálná velem az egészet, de nekem így már nem kell. Ha találkozunk nem nőnek, hanem lotyónak látom.

A srác pedig tuti kidumál a haveroknak, még azt is tudni fogják milyen hangot adsz orgazmus közben.

2011. febr. 3. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, én is pont így érzek, mint az előző válaszoló.

Utolsó előtti

2011. febr. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!