Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek bele egy szexkapcsolatba vagy sem?
Nincs barátom, nem is tervezek viszont 1 hónapja nem voltam férfival, na és eléggé kivagyok már éhezve.
Lenne 1 srác is aki adott ajánlást szóval lehetséges hogy bele megyek.
De nem tudom megéri-e vagy sem.
Félek hogy híre megy ennek, mert egy városban lakunk, és elég kicsi városka. Mondta hogy csak ketten tudnánk erről , de azért bennem van a félsz hogy mivan ha a haveroknak eljár a szája.
Egyébként 18éves vagyok ő pedig 19
Ha te olyan igénytelen vagy, hogy beéred ennyivel...
Az értelmes válasz pedig nem egyenlő a "válasszal, amit olvasni szeretnék".
Ha csak ennyire tartod magad, akkor csináld.
Ha értékes nőnek tartod magad, akkor ne.
Bár ha egy ilyen felajánlásra nem küldted el az illetőt a halál f@szára, akkor szerintem már megvan a válasz. Csak ezzel a saját "értékedet" rontod. Az én exnőm is eléggé ellazult miután szakítottam vele, most már mint nő egyáltalán nem is tudna érdekelni. Gusztustalannak tartom az ilyet. Visszataszító.
A barátnőm miután kidobott, 5-6 pasival is ilyen kapcsolatba került egymás után. Aztán megbánta és visszacsinálná velem az egészet, de nekem így már nem kell. Ha találkozunk nem nőnek, hanem lotyónak látom.
A srác pedig tuti kidumál a haveroknak, még azt is tudni fogják milyen hangot adsz orgazmus közben.
Na, én is pont így érzek, mint az előző válaszoló.
Utolsó előtti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!