Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanad meg egy sracnak, hogy nem akarsz tobbet baratsagnal?
Attól függ. Ha jól néz ki és felizgat, akkor bújjatok ágyba és mond meg neki, hogy ennél többet nem szeretnél. Ezt tuti megértené.
Ezt egyszer velem megcsinálta egy lány. Sose volt ennél szebb kosaram :)
sajnos ugy nem tudod neki megmondani, hogy ne fájjon neki, ha ő tobbet szeretne. de az oszinteseg a legjobb, "nagyon imadlak, szeretlek, es haláli jó fejnek tartalak, de csupán mint barátot, és nem mint férfit. nem szeretnélek reményekbe ringatni, sem pedig megbantani, mert fontos vagy nekem, ezert ugy gondoltam, hogy jobb, ha tisztázzuk."
vagy valami ilyesmit mondtam legutobb.
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy ez az alap, legidegesítőbb, legsablonosabb szar, kamuszöveg. Ennél sokkal többet ér akár ez:
Te figyelj, látom hogy te szeretnél valamit, nem vagyok vak, de sajna az a gond hogy nem tudom elképzelni a dolgot kettőnk között. Barátkozni nemtudom mennyire van kedved ezek után.
Ha jól néz ki a hapsi, akkor feküdj le vele, de csak miután megmondtad neki, hogy nem akarsz komoly dolgot. Értékelni fogja. Nem is hinnéd mennyire
Koszi a valaszokat, de meg csak 16 vagyok, szoval lefekudni nem akarnek senkivel egyelore.
Nem buszkesegbol vagy valami, de mostanaba, eleg sok pasi 'udvarolgat' nekem, meg hiv uditore ez-az. De nekem most egyelore nem kell barat. Es UTALOK megbantani embereket. Es semmikepp nem szeretnem hogymiattam legyenek szomoruak. Ha kedves vagyok veluk, azthiszik hogy akarok valamit. De masmilyen nemtudom hogy lehetnek veluk szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!