Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nalatok be jon ha egy fiu udvarias?
Szia!:)
Szerintem hatalmas előny(persze csak bizonyos lányoknál), hogy egy fiú udvarias. Persze nem kell merevnek, karótnyeltnek lenni de nagyon jól esik ha nőként/lányként kezelnek minket:))
L/19
Szerintem most sokan meg fognak lepődni, hogy 15 éves korom ellenére ezt írom.
Az én értékrendem szerint az udvariasságnak vannak bizonyos alap követelményei, amit illik betartani.Pl. az, hogy előre engedik a nőt.Osztályban ez nem jellemző, és nagyon idegesít, amikor jön a két srác, az osztály "mókamesterei" akik amúgy írtó jófejek és kedvelem őket, de elkezdenek tolakodni az ajtóba.Nem azt mondom, hogy endegjenek előre minden lányt az osztályban, mert vagyunk egy páran, de legalább ne tolakodjon, lökdösődjön, hogy hamarabb kiérjen.
Én igenis örülök, ha egy fiú udvarias is tud lenne.Nem kell túlzásba esni, nem kell, hogy állandóan azt nézze hol, miben tud segíteni, de 1-2 udvarias gesztusnak szerintem nagyon kevés normális nő, lány nem tudna örülni:)
15/L
"A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:52"
Remek hozzáállás;). Sajnos nagyon kevés hozzád hasonló felfogású lány van ma, aki tudja is értékelni az ilyesmit...
Pedig szerintem fontosak az ilyen apró dolgok is:)
Lehet, azért gondolkodok így, mert engem olyannak neveltek, aki minden hétvégén elmegy bulizni, berúg, cigizik, drogozik, össze-vissza kavar minden második fiúval.
Hát persze :D
Na szóval, kétféle lány van:
1. Nagymenőre bukik, akinek sok a pénze. Iszik,cigizik, verekedik. Hm, milyen rosszfiú. -.-
2. Kedves, érzelmes, udvarias "jófiú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!