Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozok a sráccal, aki tetszik. Mit csináljak? Mit mondjak neki? Mivel tudom a tudtára hozni, hogy bejön?
Már egy éve ismerem, de nagyon ritkán futunk össze, és nem is beszélgetünk egymással olyan sokat, mert tesóm haverja, és inkább vele szokott beszélgetni. De tesóm most nem lesz ott, és szeretnék vele beszélgetni, és tudtára szeretném hozni, hogy nekem bejön.
Amúgy ez nem egy találkozó lesz, hanem egy buli féle, ahol sokan leszünk.
A kérdésem:
Hogy tudnék vele szóba elegyedni?
Miről beszélgessek vele?
Hogy hozzam tudtára, hogy tetszik nekem?(Nem egyértelműen, nehogy beégjek, hogy neki nem jövök be, mert az ciki lenne...:S)
Tudtok ajánlani valami jó kis dumát?(Humoros, de nem rámenős.)
köszi:)
sajnos nem beszélgettünk:S nem mertem odamenni hozzá, mert a haverjaival volt... pedig ha egyedül lett volna, akkor szerintem ő jött volna oda hozzám.:(
De nemsokára újra találkozunk! Két éjszakát töltünk majd ugyanabban az épületben:D (koleszban)., de sajnos ott is a haverjaival lesz:S
Nagyon kedves vagy.:)
Ha lesz valami, biztos megírom...
De legközelebb 1 hónap múlva találkozunk csak... de akkor is a haverjaival lesz, és az csak fél nap.:S Utána 1 hónappal később 3 napon keresztül egy koleszban leszünk.:) Már nagyon várom. Remélem összejön majd valami.:D Addig is terveket szövögetek és gyüjtögetek, hogy hogyan tudnék vele majd 1, vagy 2 hónap múlva (a találkozásnál) komolyabb viszonyba kerülni.
Köszi, puszii.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!