Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghoditani egy lanyt? Bovebben lent.
Hiába van meg a téma, hogy közben tördeled a kezed és "bocs, hogy élek" tekintettel nézel rá.
forum.radaralatt.com - itt kikupálnak a többiek.
A vagány csajok is többnyire önbizalomhiánnyal, vagy más lelki gonddal küszködnek, és éppen a vagánysággal próbálják leplezni.
Szerintem ugyanúgy közeledj hozzá, mint bárki máshoz, de ha azt érzi rajtad, hogy félsz tőle, akkor esélyed sincs.
Beszélgessél vele minnél többet!
Nem tudom hogy Te mennyire ismered mennyire kedveled Avril Lavigne számait, arrol is lehet sok mindent beszélgetni.
Én is nagy Avril Lavigne fan vagyok, és bárkivel eltudnék erröl beszélgetni!
Az hogy vagány, még nem azt elenti hogy belsőleg nem egy visszahúzodó lány, lehet hogy ő is olyan mint Te, csak ezzel a "vagány" viselkedéssel probálja meg nem kimutatni!
Nem csak dohányzik de mást is szív néha, hát nem tudom, én nem nagyon jönnék össze egy olyan emberrel aki füvezik...még akkor sem ha nem rendszeresen csak hébe-hoba.
Legyél figyelmes mit szeret, kedvencek stb. és probálj meg vele figyelmesen viselkedni,, lezsd minden kivánságát....de azért tulzásba se vidd nehogy rászokjon, hogy Töled ugyis mindent megkap. :)
A legfontosabb az az hogy beszélgessetek és minnél többet legyél a közelébe.
Aztán ha jol alakul a dolog akkor ugyis összejöttök, hameg nem hát akkor meg nem!
Én szurkolok neked! :)
utolsó vagyok!
Téma:
Iskola, bulik, Mozi,zene, TV műsorok, kedvenc ez kedvenc az, bármilyen témát feldobhatsz, amiröl megkérdezheted véleményed, lényeg hogy érdekeljen a véleménye, és neked is legyen saát véleményed még akkor is ha nem egyezik.
De a furfangos vagy és nem vagy annyira félős akkor hivd el 4szemközt beszélni...mond meg neki hogy szeretnéd kikérni a véleményét mert tetszik neked egy csaj és hogy adjon neked tanácsot.
Pl. Ő minek örülne ha ő lenne az.
Természetesen ugy mond ezt hogy ugy tudja nem ő az a lány akiröl beszéltek, aztán meg már sinen vagy mint Jozsef Attila, csináld meg amit ő tanácsolt, hátha leesik neki hogy az a lány ő maga.
Aztán ha belemenne komolyabban akkor azt ugyis jelzi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!