Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orálisan kielégített egy nő, akkor elkaphatok valami betegséget?
17:55
nem írtam ilyet, hogy a HIV betegség, nagyon jól tudom, hogy vírus, és hogy nem mutatható ki azonnal, ha bekerül a szervezetbe, kb. 3 hónap után csak.
azt is tudom, hogy sokaknál eltelik 10 év is, mire AIDS betegség lesz belőle.
azt írtam, hogy van rá esély, hogy akár ezt is elkapta, de kevesebb. ez pedig így igaz. honnan tudod, hogy nem volt annak a nőnek egy mikrosérülés a szájában? máris van esély a fertőzésre.
Acquired Immune Deficiency SyndromeA HIV fertőzés úgy jöhet létre, ha szabad vírus vagy vírussal fertőzött sejt jut át egy fertőzött személy fertőző testnedveivel (vér, ondóváladék, hüvelyváladék) közvetlenül a vér- vagy nyirokpályába.
Fertőzött vérrel vagy vérkészítménnyel 95%
Fertőzött anyáról, gyermekére 25-30%
Védekezés nélküli szexuális kapcsolattal 0,1-1%
Közös tű, fecskendő használata 0,5-1%
Fertőző váladékkal szennyezett eszközzel 0,3%
ezek a hivatalos AIDS segély alapítvány honlapjáról származó adatok. a százalék a fertőződés valószínűségét jelzi. ha a nő szájában volt is mikroseb, akkor sem fertőzi meg a férfit, mivel a férfi nemiszerven se vérrel, se hüvelyváladékkal, se semmivel nem érintkezik, úgyhogy ennek az esélye kizárva. sőt, nemi aktus folyamán alapból inkább a férfi fertőz nőt, mint fordítva, de itt ugyebár az nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!