Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zx10r kérdése:
Ha orálisan kielégített egy nő, akkor elkaphatok valami betegséget?
Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 12:07
1/26 anonim válasza:
egy egész sor nemibetegséget a HIV-től a szifiliszig
2/26 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon megnyugtató.
Azért kicsit részletesebben leírnád, hogy mégis mennyi az esélye, hogy elkaptam valamit.
2011. jan. 29. 12:13
3/26 anonim válasza:
miért gondolod,hogy elkaptál valamit?van valami jele?
4/26 A kérdező kommentje:
Hát nincs, de pl az aids-nek ugytudom hogy nagyon sokáig nincs is semmi jele. Meg persze nem egy átlagos lány volt hanem egy prostituált.
2011. jan. 29. 12:19
5/26 anonim válasza:
persze, szinte bármit, ami óvszer nélküli közösüléskor is, bár kisebb rá az esély.
legközelebb gumiban csináld.
6/26 anonim válasza:
Szerintem a HIV nyalási utón nem terjed,de a herpesz igen.
7/26 anonim válasza:
a szájban ugyanúgy nyálkahártya van, mint a hüvelyben.
ha egy fertőzött pasi óvszer nélkül a szájába tolta neki, ugyanúgy ott is megfertőzte mindennel, amit most te is megkaptál.
bár reméljük nem.
8/26 anonim válasza:
ezzel a logikával akkor csók útján vagy szájon át is terjedne, amire azt mondják, hogy nem.
9/26 anonim válasza:
A HIV annál jóval érzékenyebb, hogy mindegy legyen neki a száj és a hüvely közti különbség. Szájon át biztos nem fogja átadni neked, de még arra sincs sok esély, hogy Te áttudd adni neki orálisan.
Amúgy, ha nem egy világk_rvájával csináltad, akkor nem hiszem, hogy bármilyen betegséget elkaphattál tőle.
10/26 A kérdező kommentje:
Tehát ha esetleg megvolt valamivel fertőzve, akkor se biztos , hogy én elkaptam?
2011. jan. 29. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!