Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét ember vagyok emiatt szerintetek?
Szoval az a helyzet, h par honapja megismerkedtem egy lannyal, ö tetszett nekem es en is neki.Már majdnem összejött a dolog amikor tortent vmi.Mint utolag kiderült egy masik srac is volt a dologban, és végül öt valasztotta helyettem(errol a sracrol azt kell tudni h kihasznalja a lanyokat es csak arra kellenek neki)Szoval en ki lettem dobva, ami elegge megviselt...
Na szoval most megtudtam h ez a srac megcsalta azt a csaj(mar nem erzek iranta semmit), persze en nem fogom neki bearulni, nem vagyok az sz@rkeverö tipus.A lenyegre terve kicsit elegedett erzesem van h most megkapta, valaszthatott volna engem es en boldogga tettem volna...
szal szemetseg mas ember nyomoranak ugymond örülni?(nem igazan öröm csak jobb szot nem talaltam)
Legszebb orom a karorom, mert nincs benne semmi irigyseg:)
Emiatt nem vagy szemet ember, nem ez dominal az eletedben valszeg:)
Szerintem se szemétség.
De most ha ő nem tudot róla hogy az a srác mien akkor az gáz szóval lehet hogyha elmondtad volna neki akkor téged választ.
De hát mostmár ez wan...
Így járt
szemétség,de látod a szemét embereknek is van örömük.
én detto ugyanezt éreztem mikor a volt barátom csaja megcsalta.. tudom hogy szemétség,de tényleg jó érzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!